Închide meniul

Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş după 63 de minute, în Oţelul – FCSB 0-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 iulie 2023, 0:35

Reclamă
Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş după 63 de minute, în Oţelul – FCSB 0-2

Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş şi Elias Charalambous / Colaj Hepta/Profimediaimages

Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş în meciul Oţelul – FCSB, scor 0-2, din etapa a 3-a a Ligii 1. Fundaşul central a debutat la Galaţi, dar a fost înlocuit după 63 de minute. În locul său a intrat Denis Haruţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Chiricheş a fost titularizat la scurt timp după ce a semnat contractul cu roş-albaştrii. În urmă cu un deceniu, Gigi Becali îl vânduse la Tottenham pentru 9.5 milioane de euro.

Elias Charalambous a dezvăluit de ce l-a schimbat pe Vlad Chiricheş în Oţelul – FCSB 0-2

Antrenorul cu licenţă Pro de la FCSB a recunoscut că a decis să îl menajeze pe Chiricheş după pauză, la scorul de 1-0, mai ales după ce căpitanul naţionalei României a avut probleme din cauza accidentărilor în ultimii ani.

Nu cred că a fost o victorie norocoasă. Vreau să îmi felicit jucătorii. Ştiam de la început că nu va fi uşor, că se apără foarte bine. Am spus şi la început că ne trebuie răbdare şi vom marca. Puteam înscrie mai multe goluri. După penalty-ul ratat jucătorii şi-au pierdut ritmul.

Tavi este un jucător foarte talentat, v-am mai zis. Ne-a lipsit în primele două etape. A intrat bine, la fel ca şi ceilalţi jucători. Avem nevoie de tot lotul, v-am mai zis. Toţi jucătorii vor avea şansa lor.

Reclamă

Cu siguranţă jucătorii nu sunt maşini, trebuie să se odihnească. Avem nevoie de toţi jucătorii, fiecare va avea şansa lui. Dacă câştigăm, cu siguranţă facem ceva bun. Mai avem şi lucruri de îmbunătăţit. Dar victoriile sunt cele mai importante. O să încercăm să ne îmbunătăţim lucrurile.

(De ce l-aţi schimbat pe Chiricheş după 63 de minute?) Am vorbit cu el, mi-a spus că este 100%. Pentru mine s-a descurcat foarte bine. Nu am vrut să riscăm nimic pentru a nu-l pierde pe viitor, este foarte important pentru noi!

De mâine ne concentrăm pe meciul cu CSKA. Depinde de atitudinea şi de evoluţia noastră. Avem scorul de 1-0, dar nimic nu este terminat. Trebuie să fim atenţi la strategia noastră, ca să ne calificăm. Nu suntem favoriţi, calificarea încă este deschisă„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Octavian Popescu a deschis scorul în minutul 40, cu o execuţie superbă de la distanţă. Intrat după pauză, Florinel Coman a avut şansa de a dubla avantajul roş-albaştrilor, dar a ratat un penalty. Încurajaţi frenetic din tribună, jucătorii lui Dorinel Munteanu a trimis de două ori mingea în transversală. În prelungiri, Andrea Compagno a marcat şi a stabilit rezultatul final, 2-0.

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB

Vlad Chiricheş a fost aproape de autogol în Oţelul – FCSB. Fundaşul de 33 de ani a fost foarte aproape să trimită balonul în propria poartă în meciul de la Galaţi, în minutul 28.

Introdus încă din primul minut, Vlad Chiricheş a fost foarte aproape de a fi protagonistul unui moment nefericit. Neagu a centrat de pe partea dreaptă, Cisotti a deviat pe spate, moment în care fundaşul revenit la FCSB după 10 ani a trimis cu capul direct spre poarta lui Târnovanu.

În minutul 28, portarul roş-albaştrilor a fost atent şi a respins de lângă transversală mingea trimisă de Vlad Chiricheş. Căpitanul naţionalei României a fost schimbat după o oră de joc.

Ce l-a nemulţumit pe Vlad Chiricheş după debutul la FCSB

Chiricheş a declarat, la finalul meciului de la Galaţi, că trebuie să se reobişnuiască cu mentalitatea din fotbalul românesc.

E un teren dificil la Galaţi. Îmi aduc aminte din anii trecuţi, o echipă arţâgoasă, agresivă. Poate am fi putut să jucăm mai bine. Cum am spus, e un teren dificil. Personal, după două luni, cred că a fost bine. Au fost emoţii normale, de un nou început. Am fost concentrat, setat pe meciul acesta şi nu cred că au fost probleme.

Nu îmi dădeam autogol. Cred că am ajutat la faza aceea, a fost o respingere bună. Nu am avut emoţii că intra în poartă.

Reclamă

Pot spune că m-am trezit într-o altă realitate, trebuie să mă obişnuiesc, ştiu treaba asta, să revin la mentalitatea de aici, la tot ce se întâmplă. Să aduc prin experienţa mea ceva în plus, să ajut echipa să câştige campionatul. Sper să reuşim să facem treburi bune. Sunt patru victorii, sper să o ţinem tot aşa, să jucăm mai bine, să dăm mai multe goluri şi să nu mai primim goluri.

Încerc să mă reobişnuiesc. Am trăit nişte momente şi când am ieşit… Nişte înjurături gratuite, fără sens. În rest a fost ok, echipa a câştigat, am arătat un spirit bun, determinare. E important pentru echipă.

E extraordinar, sunt fericit că lumea mă apreciază. Le mulţumim că au făcut deplasarea şi ne-au susţinut. I-am răsplătit cu această victorie”, a declarat Vlad Chiricheş.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și