Închide meniul

Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB: „L-aş aduce pe el, dar este scump!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 21:25

Reclamă
Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB: „L-aş aduce pe el, dar este scump!

Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB

Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a spus că, dacă ar putea, l-ar aduce pe Benzema la FCSB. Gigi Becali a anunţat că în iarnă vrea să transfere un vârf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a avut chef de glume înaintea meciului cu FC Botoşani. Antrenorul a glumit pe seama posibilului transfer al lui Benzema la FCSB. Charalambous a spus că a fost doar o glumă şi că Gigi Becali9 nu are bani pentru atacantul francez.

Elias Charalambous a făcut gluma zilei la FCSB

Karim Benzema a scris istorie în tricoul celor de la Real Madrid, acolo unde a câştigat şi 5 Ligi ale Campionilor. Benzema s-a transferat în acest an la Al-Ittihad, acolo unde are un salariu de 100 de milioane de euro pe an.

Cu cât se va apropia perioada de transferuri, cu atât vor începe să apară nume de jucători. Momentan eu și staff-ul meu nu avem foarte mult timp să ne concentrăm pe transferuri, dar vom avea timp până se va deschide perioada de transferuri.

L-aș aduce pe Karim Benzema, dar este scump. E doar o glumă. Cred în jucătorii mei, am încredere în ei. Nu este momentul să vorbim despre transferuri, vom avea timp să facem asta când se va deschide mercato”, a spus Elias Charalambous.

Reclamă

Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB consideră că patronul echipei îl ajută în acest fel pe mijlocaşul de 20 de ani.

Tehnicianul cipriot a declarat că Tavi Popescu este un mare talent din fotbalul românesc, însă are nevoie de ajutor. Charalambous consideră că Gigi Becali l-a ajutat pe acesta, prin faptul că l-a criticat după remiza cu U Cluj, criticile fiind constructive.

„Tavi, pentru mine, este un mare talent al fotbalului românesc. Credeți-mă că îl plac în special pentru că este un jucător talentat și tânăr, care are nevoie de ajutorul nostru. Vom încerca să-l ajutăm.

Reclamă 4 / 0/3

Cred că este unul dintre cele mai mari talente din România. Despre patron v-am spus de multe ori că iubește foarte mult echipa, uneori se exprimă așa, dar sunt sigur că și el ține la Tavi și vrea să îl ajute în felul lui”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și