Închide meniul

Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu: „E felul lui să-l ajute!”

Viviana Moraru Publicat: 5 octombrie 2023, 18:37

Reclamă
Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu: „E felul lui să-l ajute!

Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu

Octavian Popescu şi Gigi Becali/ Colaj Profimedia

Elias Charalambous a transmis un mesaj clar, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu. Antrenorul cu licenţă PRO de la FCSB consideră că patronul echipei îl ajută în acest fel pe mijlocaşul de 20 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost titular în ultimul meci al FCSB-ului, remiza cu U Cluj, scor 2-2. La finalul acelui meci, Gigi Becali a „tunat” la adresa „perlei” din echipa sa, mărturisind că acesta a „gâdilat mingea”, în timpul partidei cu clujenii.

Elias Charalambous, după ce Gigi Becali l-a criticat pe Octavian Popescu

Elias Charalambous a fost întrebat, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Botoşani, despre criticile pe care Gigi Becali le-a făcut la adresa lui Octavian Popescu. Antrenorul roş-albaştrilor a oferit un răspuns clar, şi a avut doar cuvinte de laudă la adresa mijlocaşului.

Tehnicianul cipriot a declarat că Tavi Popescu este un mare talent din fotbalul românesc, însă are nevoie de ajutor. Charalambous consideră că Gigi Becali l-a ajutat pe acesta, prin faptul că l-a criticat după remiza cu U Cluj, criticile fiind constructive.

„Tavi, pentru mine, este un mare talent al fotbalului românesc. Credeți-mă că îl plac în special pentru că este un jucător talentat și tânăr, care are nevoie de ajutorul nostru. Vom încerca să-l ajutăm.

Reclamă

Cred că este unul dintre cele mai mari talente din România. Despre patron v-am spus de multe ori că iubește foarte mult echipa, uneori se exprimă așa, dar sunt sigur că și el ține la Tavi și vrea să îl ajute în felul lui”, a declarat Elias Charalambous, în conferinţa de presă.

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2

Gigi Becali a tunat şi a fulgerat după FCSB – U Cluj 2-2. În stilul caracteristic, patronul FCSB şi-a criticat jucătorii după ce echipa lui s-a încurcat acasă cu U Cluj.

„Tavi Popescu el crede că e fotbal la sală, gâdilă mingea. Acum se formează o echipă mare la FCSB, aici se pasează din prima mingea, iar Tavi Popescu gâdilă mingea. O gâdilă de două ori și îi dă mingea adversarului că nu mai are chef de ea. Trebuie să facem și niște transferuri, să vedem.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie neapărat un atacant adevărat, că n-avem atacant. Probabil că nu mai are încredere în el Compagno, dar nu-mi place. Calitatea lui era să câștige duelurile, dar dacă nu le câștigă la revedere. Să plece dacă are oferte. Nu știu cine pleacă și nu pleacă.

E o întrebare pentru mine. Trebuie să joace repede (n.r.: Tavi Popescu), nu trebuie să gâdile mingea. Nu știu ce se întâmplă. Nu poate un fotbalist să fie bun la 18 ani și la 20 de ani să fie mult mai slab, nu doar slab.

Acum el nici nu-i fotbalist, fotbalistul nu poate să joace atât de slab. Olaru trebuia să dea pe jos pe lângă portar, nu trebuia să dea tare pe sus. Ca să reproșez echipei… n-am ce să reproșez, dar ne trebuie un atacant, pentru că nu avem”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și