Închide meniul

Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei 29 în Liga 1! Surpriză în echipa ideală a rundei

Alex Masgras Publicat: 5 martie 2024, 12:55

Reclamă
Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei 29 în Liga 1! Surpriză în echipa ideală a rundei

Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei 29 în Liga 1

Elias Charalambous, înaintea meciului FCSB - Petrolul Ploieşti / Profimedia

Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei 29 în Liga 1! FCSB s-a impus cu 1-0 în meciul de pe teren propriu cu Petrolul Ploieşti şi are un avans de 12 puncte faţă de Rapid, ocupanta locului secund.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cipriot a primit titlul de antrenorul etapei pentru modul în care a reuşit să gestioneze perioada aglomerată din Liga 1, cu etapă intermediară. Liderul din Liga 1 este singura echipă care a obţinut nouă puncte în ulitmele trei etape.

Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei 29 în Liga 1! FCSB nu are jucători în echipa ideală

Chiar dacă Elias Charalambous a fost desemnat antrenorul etapei, jucătorii celor de la FCSB nu au prins echipa ideală a celor de la lpf.ro, după meciul cu Petrolul Ploieşti, câştigat cu 1-0.

PORTAR

Laurenţiu Popescu (Universitatea Craiova) – A avut două intervenţii importante în momente cheie, prin care a dat încredere echipei.

Reclamă

FUNDAŞI

Bogdan Oteliţă (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Titularizat pentru a 18-a oară în acest sezon, şi-a trecut în cont prima pasă de gol în SuperLigă.

Lucas Masoero (Universitatea Cluj) – Cu fundaşul argentinian în centrul defensivei, clujenii au depăşit 400 de minute consecutive fără gol încasat.

Reclamă 4 / 0/3

Arlind Ajeti (CFR 1907 Cluj) – Internaţionalul albanez a marcat golul în urma căruia CFR Cluj s-a întors din deplasarea de la Ovidiu cu un punct.

Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Probabil, cel mai bun meci de la revenirea la Sf. Gheorghe. A dominat întreg flancul stâng.

MIJLOCAŞI

Andrej Fabry (UTA Arad) – Gol şi pasă decisivă în victoria care o păstrează pe UTA Arad în lupta pentru un loc în play-off.

Alessandro Murgia (FC Hermannstadt) – A pasat decisiv la primul gol înscris de sibieni. A avut o evoluţie consistentă la centrul terenului.

Cosmin Matei (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – A arătat că este un jucător cu glezna fină. A scos penalty-ul care a deschis drumul covăsnenilor spre victorie şi a marcat un gol frumos.

ATACANŢI

Reclamă

Marius Ştefănescu (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) – Graţie dublei reuşite în ultima etapă, a ajuns la 10 goluri în campionatul curent, fiind golgheterul grupării din Sf. Gheorghe.

Ianis Stoica (FC Hermannstadt) – A marcat primele goluri în tricoul sibienilor. Are 14 reuşite în 75 de prezenţe în SuperLigă.

Alexandru Mitrţă (Universitatea Craiova) – Un jucător de 10! A marcat al 10-lea gol în campionatul curent, în care este şi liderul din clasamentul pasatorilor decisivi tot cu 10 reușite.

ANTRENORUL ETAPEI

Elias Charalambous – A gestionat perfect prima perioadă cu etapă intermediară din acest an, gruparea roş-albastră fiind singura care a luat nouă puncte din ultimele trei runde.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci Vezi toate știrile
Citește și