Închide meniul

Elias Charalambous a reacționat dur, înainte de FCSB – Dinamo: „Cineva din România nu a vrut să jucăm cu 30.000 de oameni”

Alex Ioniță Publicat: 22 iulie 2023, 10:47

Reclamă
Elias Charalambous a reacționat dur, înainte de FCSB – Dinamo: Cineva din România nu a vrut să jucăm cu 30.000 de oameni”

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB - Nordsjaelland

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous a reacționat dur, înainte de FCSB-Dinamo. Antrenorul vicecampioanei a vorbit despre situația în care se află echipa „roș-albastră”, după ce nu a primit acces pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca derby-ul cu Dinamo pe stadionul „Arcul de Triumf”, după ce varianta Ghencea a picat. Patrida va avea loc pe 22 iulie, de la ora 21:30 și va putea fi urmărită în format live text pe As.ro. Partida contează pentru etapa a 2-a a noului sezon din Liga 1.

Elias Charalambous a reacționat dur, înainte de FCSB – Dinamo. Tehnicianul dorea ca partida să se joace pe stadionul „Steaua”

Antrenorul cipriot al celor de la FCSB a declarat că și-ar fi dorit ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe stadionul „Steaua”. Acestaa consideră că decizia ca vicecampioana să nu evolueze în Ghencea nu este una normală.

„Știu stadionul (n.r. „Arcul de Triumf”). A fost important pentru jucători. A fost important ca jucătorii să se antreneze. Cred că a fost o idee bună să ne antrenăm acolo, în special pentru jucătorii care vor evolua. Nimic special, e un stadion bun.

I-am văzut (n.r. pe fanii care stăteau la coadă pentru bilete). Îmi pare rău pentru ei. Cred că cineva din România nu a vrut ca noi să jucăm cu 30.000 de fani pe stadion. Se bucură că vom juca pe un stadion mult mai mic. Pentru mine nu este corect.

Reclamă

Nu știu motivul pentru care noi nu vom juca în Ghencea, dar vom juca pentru fani și pentru cei care nu și-au luat bilete. Îmi pare rău. Nu știu regulile. Ar fi fost mai mulți bani. Nu știu cum s-a luat decizia”, a spus cipriotul la conferința de presă premergătoare partidei cu Dinamo.

Elias Charalambous este încrezător înainte de FCSB – Dinamo: „Nu cred că ne pot surprinde”

Elias Charalambous a prefaţat partida cu Dinamo şi s-a arătat destul de încrezător în forţele echipei sale, chiar dacă este conştient de miza unui astfel de derby. Antrenorul cipriot nu crede că Dinamo poate surprinde în meciul de pe Arcul de Triumf, dar a apreciat faptul că echipa lui Ovidiu Burcă este o formaţie căreia îi place să joace fotbal:

„Încă o dată, avem un derby, un meci dificil, știm că va fi un meci greu și rezultatul ultimului meci al lui Dinamo nu arată imaginea echipei. Ei au arătat bine, dar din nou, va depinde de ce vom face noi. Cred în jucători, sunt într-un moment bun. Trebuie să ne facem jocul.

Reclamă 4 / 0/3

Știu istoria. Nu poți să spui multe lucruri. Noi trebuie să fim agresivi. Celor de la Dinamo le place să joace fotbal. Nu știu dacă ne pot surprinde. Noi avem planul nostru, strategia noastră. Nu contează câte goluri vom marca, contează să câștigăm”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:43 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” Vezi toate știrile
Citește și