Închide meniul

Elias Charalambous a explicat de ce l-a folosit atacant pe Malcom Edjouma. Avertisment inainte de FCSB – Dinamo

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 iulie 2023, 8:30

Elias Charalambous a explicat de ce l-a folosit atacant pe Malcom Edjouma. Avertisment inainte de FCSB – Dinamo

Cum a explicat Elias Charalambous surprizele din echipa de start la Oţelul - FCSB

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimedia

Elias Charalambous a explicat de ce l-a folosit atacant pe Malcom Edjouma. FCSB a câştigat partida din prima etapă a noului sezon din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formaţia roş-albastră s-a impus cu 3-1 în faţa celor de la FC U Craiova 1948, într-o partidă disputată la Târgu Jiu. Pentru FCSB au marcat Miculescu, Coman şi Edjouma, în timp ce pentru gazde a marcat Sidibe.

Elias Charalambous a explicat de ce l-a folosit atacant pe Malcom Edjouma. Avertisment inainte de FCSB – Dinamo

La finalul partidei, Elias Charalambous şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din prima etapă a noului sezon şi a prefaţat derby-ul cu Dinamo din etapa a doua. Fără Andrea Compagno, Charalambous a improvizat, iar Malcom Edjouma a făcut o treabă foarte bună în repriza secundă, reuşind să înscrie al treilea gol al roş-albaştrilor:

„În primul rând, vreau să-mi felicit jucătorii pentru efortul depus. Era foarte important să începem campionatul cu dreptul. Cred că am debutat în cel mai bun mod, în special prin prisma atitudinii jucătorilor și cum au urmat indicațiile tactice.

În special în prima repriză, am fost perfecți din punct de vedere tactic. Am știut care sunt punctele forte ale adversarilor și le-am gestionat foarte bine. Sunt fericit pentru jucători, pentru că au muncit foarte mult în ultima lună. Am început bine, dar trebuie să spun că n-am realizat nimic deocamdată, e doar începutul. Această victorie ne va ajuta din punctul de vedere psihologic, dar asta e tot, trebuie să continuăm să muncim.

Reclamă

Coman a simțit o durere la spate, nu e nimic grav, așa cred. Vom vedea mâine, medicul îl va controla. N-am vrut să riscăm, pentru că este un jucător foarte important pentru echipă. Olaru a avut dureri, de asemenea. Mâine vom ști mai multe despre situația celor doi jucători.

Andrea Compagno n-a fost disponibil, așa că a trebuit să găsim soluții. Cred că jucătorii s-au descurcat foarte bine, în special din punct de vedere tactic. Dacă va fi nevoie să jucăm cu Edjouma atacant, de ce nu? Pregătirea din cantonament mi-a dat încredere. Sunt sigur că Miculescu va căpăta încredere după acest gol. Știu acest sentiment din perioada de jucător, e un moment special să înscrii. Dar vreau să subliniez spiritul de echipă pe care l-am arătat astăzi.

(n.r. întrebat dacă va fi un avantaj pentru FCSB să joace derby-ul du Dinamo în Ghencea) Uite, avantajul sau dezavantajul e cel pe care îl fac jucătorii pe teren. Trebuie să depunem același efort, să pregătim bine meciul. E un derby, Dinamo e o echipă bună. Vreau aceeași abordare”, a declarat Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Dumitrescu, convins că Gigi Becali a sunat pe bancă

Ilie Dumitrescu este convins că Gigi Becali a sunat pe bancă în timpul meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 1-3, din prima etapă a Ligii 1. „Mister” a comentat schimbarea lui Florinel Coman, de la pauza partidei.

Fostul atacant şi antrenor al roş-albaştrilor nu l-a crezut pe „Mbappe” Coman, cel care a anunţat că a suferit o accidentare după ce a executat penalty-ul. Starul roş-albaştrilor a făcut 2-0, în minutul 17, şi a fost desemnat MVP-ul partidei.

„Interesant să aflăm dacă Coman are vreo problemă de sănătate. Cred că ăsta e singurul motiv pentru care ar fi trebuit să fie schimbat. În perioada de pregătire poţi să faci asta, să dai minute când sunt doi pe post.

N-a mai arătat la fel. Coman este într-o formă foarte bună, am informaţii că s-a pregătit foarte bine. A terminat campionatul excelent. Şi acum este schimbat.

Eu nu cred că a avut ceva. Dacă ştie şi diagnosticul, că în 2 zile o să fie ok. Noi ne amuzăm, dar nu cred că se simte confortabil cu tratamentul ăsta. Nu cred că îi este ok. Chiar a fost omul meciului„, a spus Ilie Dumitrescu la digisport.ro.

Florinel Coman a anunţat, la finalul victoriei cu Craiova lui Adrian Mititelu, că a resimţit dureri. A evitat să ofere mai multe detalii.

„La acel penalty am căzut prost şi am simţit o durere la spate, dar în două zile sper să fie ok. Am vorbit cu Elias şi am zis că e mai ok să ies„, a declarat atacantul FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și