Închide meniul

Elias Charalambous abia așteaptă FCSB – Dinamo. Ce a spus tehnicianul despre stadionul din Ghencea

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2023, 14:38

Reclamă
Elias Charalambous abia așteaptă FCSB – Dinamo. Ce a spus tehnicianul despre stadionul din Ghencea

Elias Charalambous, uluit de ce se întâmplă înainte de FCSB - Nordsjaelland

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AntenaSport

Elias Charalambous abia așteaptă FCSB – Dinamo. Tehnicianul „roș-albaștrilor” a vorbit despre marele derby din etapa a 2-a, care se va juca pe stadionul „Steaua”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a jucat ultimul meci în Ghencea pe 22 martie 2015. Echipa lui Gigi Becali a jucat atunci împotriva celor de la Viitorul, într-un meci în care echipa pregătită la vremea respectivă de Costel Gâlcă s-a impus cu 4-1. Pentru FCSB au marcat atunci Cristi Tănase de două ori, Raul Rusescu şi George Ţucudean.

Elias Charalambous abia așteaptă FCSB – Dinamo. Cipriotul crede că atmosfera va fi una incendiară

Antrenorul celor de la FCSB a menționat că atmosfera de pe stadionul din Ghencea va fi una incendiară. Acesta și-a argumentat opinia prin faptul că tribunele stadionului sunt foarte aproape de gazon, iar acest lucru sporește acustica arenei.

„Am fost pe Ghencea, cu naționala. Îmi plac astfel de arene, pentru că tribunele sunt aproape de teren și se creează o atmosferă senzațională.

Sunt bucuros că vom juca acolo, dar aș fi și mai fericit dacă ne-am gândi la asta începând de luni. Acum, noi ne concentrăm pe meciul de mâine”, a spus Charalambous, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu FC U Craiova 1948.

Reclamă

Elias Charalambous, mesaj despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Elias Charalambous susţine că, deocamdată, nu este nimic decis în privinţa lui Vlad Chiricheş. Antrenorul cipriot a avut doar cuvinte de laudă la adresa fundaşului central, fiind de părere că ar aduce un plus indiscutabil la FCSB.

„L-am văzut zilele trecute și am vorbit cu el. Nu avem nimic încă, dar vedem ce va fi. Așa cum a spus și domnul Gigi Becali, decizia îi aparține lui (n.r. lui Chiricheș). Este un fotbalist de mare valoare, a jucat mulți ani la un nivel bun, are experiență și ne-ar putea ajuta. Vedem ce se va întampla”, a mai adăugat cipriotul.

De asemenea, Charalambous a vorbit şi despre începutul de sezon. Tehnicianul cu licenţă PRO de la FCSB susţine că jucătorii săi sunt motivaţi să ia startul în noua stagiune de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„Vreau să spun tuturor cluburilor să aibă un an sănătos și să aibă parte de o competiție frumoasă. Suntem motivați, jucătorii sunt motivați să înceapă campionatul”, a mai spus Charalambous.

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheş la FCSB

Gigi Becali plusează pentru aducerea lui Vlad Chiricheș la FCSB. Patronul vicecampioanei i-a făcut o nouă ofertă fundașului, pentru ca acesta să revină la formația „roș-albastră”.

Patronul echipei „roș-albastre” a dezvăluit că i-a oferit fundașului un salariu în valoare de 400.000 de euro pe sezon și un contract valabil pe un an. Totuși, potrivit latifundiarului, Chiricheș nu este mulțumit de oferta primită.

„Pe Chiricheș îl mai las, i-am făcut o ofertă cum nu mai există în România! Îi dau 400.000 de euro pe sezon, un an de contract. El vrea 500.000 și doi ani. Însă el poate să ajungă într-un an la mai mult de un milion de euro, cu primele de campionat și Conference League. Ia banii ăștia dacă iau și eu bani. Nu e normal așa?”, a spus Gigi Becali, pentru gsp.ro.

Vlad Chiricheș a mai jucat pentru FCSB în perioada ianuarie 2012 – august 2013. Grație evoluțiilor bune de la echipa lui Gigi Becali, acesta a prins un transfer important în Premier League, la Tottenham. În schimbul fundașului, englezii i-au plătit latifundiarului suma de 9,5 milioane de euro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și