Închide meniul

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman. A spus și când va debuta „racheta” lui Gigi Becali

Alex Ioniță Publicat: 10 februarie 2024, 17:00

Reclamă
Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman. A spus și când va debuta racheta” lui Gigi Becali

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman

Elias Charalambous / Antena Sport

Elias Charalambous a făcut anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman. Antrenorul de la FCSB a spus ce se va întâmpla cu vedeta din atacul echipei sale, înainte de partida cu Spesi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB și echipa patronată de Laszlo Dioszegi va avea loc duminică, de la ora 20:45. Partida de pe Arena Națională, care contează pentru etapa cu numărul 25 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, anunț de ultimă oră despre starea lui Florinel Coman

Florinel Coman a jucat răcit în meciul dintre FCSB și Farul Constanța, iar situația acestuia era incertă înainte de duelul cu Sepsi. Totuși, antrenorul vicecampioanei le-a dat o veste bună fanilor și a spus că vedeta roș-albaștrilor va juca, cel mai probabil, în duelul cu echipa din Covasna.

„Coman este ok, s-a antrenat cu noi în ultimele două zile și este gata să joace”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă.

De asemenea, antrenorul cipriot a vobit și despre Nana Antwi, „racheta” lui Gigi Becali. Charalambous a dezvăluit faptul că jucătorul adus în această iarnă la FCSB va fi în lotul echipei mentru meciul de duminică.

Reclamă

”Da, Nana Antwi va face parte din lot. Cel mai probabil va fi cu noi”, a mai spus antrenorul vicecampioanei.

Roș-albaștrii sunt în continuare liderul Ligii 1, înainte de duelul de pe Arena Națională, Contra-candidatele la titlu, Rapid și CFR Cluj se vor duela pentru a se apropia de lider. Meciul va avea loc sâmbătă.

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China. Antrenorul celor de la FCSB a ţinut să îi mulţumească atacantului italian pentru tot ce a făcut pentru echipă.

Reclamă 4 / 0/3

Totodată, Elias Charalambous a spus că nu îşi doreşte un alt atacant în locul lui Compagno şi că este mulăumit cu lotul pe care îl are.

„Vreau să-i mulțumesc lui Andrea Compagno pentru tot ce a făcut pentru acest club. Este un jucător profesionist și un atacant foarte bun. Îi doresc tot ce e mai bun la viitoarea echipă. Știu că a avut alte oferte, dar el știe mai bine de ce a hotărât să meargă în China.

Andrea Compagno a devenit istorie la FCSB. Nu mai vreau să spun nimic despre acest subiect. Îi doresc mult succes, dar acum singurul lucru pe care ne concentrăm este următorul meci de mâine. Momentan, sunt fericit cu ce am în atac şi nu am nevoie de nimic”, a spus Elias Charalambous într-o conferinţă de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
Vezi toate știrile
Citește și