Închide meniul

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China

Valentin Pîrcălabu Publicat: 10 februarie 2024, 14:14

Reclamă
Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China

Jucătorii surpriză care pot juca la FCSB, în partida cu Voluntari

Captură AntenaSport

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China. Antrenorul celor de la FCSB a ţinut să îi mulţumească atacantului italian pentru tot ce a făcut pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, Elias Charalambous a spus că nu îşi doreşte un alt atacant în locul lui Compagno şi că este mulăumit cu lotul pe care îl are.

Mesajul lui Elias Charalambous pentru Andrea Compagno, după ce atacantul italian a plecat de la FCSB în China

„Vreau să-i mulțumesc lui Andrea Compagno pentru tot ce a făcut pentru acest club. Este un jucător profesionist și un atacant foarte bun. Îi doresc tot ce e mai bun la viitoarea echipă. Știu că a avut alte oferte, dar el știe mai bine de ce a hotărât să meargă în China. Andrea Compagno a devenit istorie la FCSB. Nu mai vreau să spun nimic despre acest subiect. Îi doresc mult succes, dar acum singurul lucru pe care ne concentrăm este următorul meci de mâine. Momentan, sunt fericit cu ce am în atac şi nu am nevoie de nimic”, a spus Elias Charalambous într-o conferinţă de presă.

Andrea Compagno va primi un salariu fabulos în China

AndreaCompagno s-a înţeles pentru un contract pe doi ani cu Tianjin. Salariul pe care îl va încasa este uriaş. Chinezii îi vor achita 900.000 de dolari (n.r. 850.000 de euro) pe sezon!

Este o lovitură financiară de proporţii pe care o va da Andrea Compagno. La FCSB, atacantul primea 180.000 de euro pe sezon. Italianul a fost dorit şi de Konyaspor, dar salariul propus de turci era mai mic. Este şi motivul pentru care a ales China, în condiţiile în care FCSB ar fi primit 450.000 de euro de la Konyaspor.

Reclamă

Gigi Becali a avut prima reacţie şi a dezvăluit că nu regretă că l-a vândut cu o sumă infimă pe atacantul cotat la 2.3 milioane de euro de Transfermarkt.

L-am dat cu 120.000 de euro. Ce am pierdut, nu am pierdut nimic… asta este la fotbal, nu contează. (Reporter: Luaţi alt atacant la FCSB?) Ce atacant? Nu iau niciun atacant. Am echipă, spulber tot! Dacă nu aveam echipă, da. Nici nu am unde să îi bag. Am trei atacanţi, am echipă, spulber tot! La revedere până în vară!„, a declarat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Florinel Coman, David Miculescu, Luis Phelipe şi Alexandru Băluţă sunt jucătorii de la FCSB care pot juca pe postul de vârf împins.

Reclamă 4 / 0/3

Cei de la FCSB aveau opţiunea de a-i prelungi contractul în vară pentru încă doi ani, iar salariul italianului ar fi crescut în primul an până la 20.000 de euro lunar, iar în al doilea la 25.000 de euro.

Andrea Compagno ajunsese rezervă la FCSB. Astfel, în acest sezon a reuşit 4 goluri în cele 23 de meciuri pe care le-a adunat în toate competiţiile.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și