Închide meniul

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

Alex Masgras Publicat: 28 septembrie 2024, 14:39

Reclamă
Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: "Poate juca acolo dacă e nevoie"

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimedia

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB. După victoria entuziasmantă din Europa League, campioana României revine în Liga 1, acolo unde trebuie să recupereze după începutul modest de sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB este pe locul 13, cu 10 puncte, după 9 meciuri disputate pe plan intern în acest sezon. Sepsi, adversara roș-albaștrilor, este pe locul 10, cu 11 puncte.

Elias Charalambous anunță schimbări înainte de Sepsi – FCSB! Unde îl vede pe Vlad Chiricheș: „Poate juca acolo dacă e nevoie”

Elias Charalambous a anunțat că vor exista schimbări în echipa sa pentru meciul de la Sf. Gheorghe și a subliniat că nu contează cine joacă:

„Înapoi în campionat, înfruntăm Sepsi, o echipă tare, dar vom face tot posibilul să câștigăm cele 3 puncte. După jocul bun din Europa, trebuie să continuăm cu o victorie în campionat.

Facem rotații mâine, e ceva logic și normal, lotul e numeros, nu contează cine joacă, primul 11 nu contează prea mult, toți care joacă trebuie să o facă bine. Vom vedea mâine cine va fi odihnit”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare meciului cu Sepsi.

Reclamă
Reclamă

De asemenea, el l-a lăudat pe Vlad Chiricheș pentru prestația sa din meciul cu RFS și a dezvăluit că nu este exclus ca veteranul FCSB-ului să ajungă și mijlocaș central dacă va fi nevoie:

„Chiricheș a jucat fantastic, o să repet de fiecare dată, vorbesc cu mare respect despre el, a jucat atâția ani, are atitudine, a fost lider în ultimul meci, și-a arătat calitatea și sunt sigur că ne va ajuta foarte mult în viitor.

Șut a jucat fundaș central cu Petrolul, nu se știe niciodată unde ai nevoie de un jucător, e bine că au abilități de a juca în diferite poziții. De ce nu, Chiricheș poate juca mijlocaș central dacă e nevoie”, a mai spus Elias Charalambous.

Reclamă

Gigi Becali i-a dat un sfat lui Vlad Chiricheş, după FCSB – RFS 4-1

Gigi Becali ia în considerare să-i schimbe poziţia lui Vlad Chiricheş. Patronul campioanei consideră că fundaşul ar putea evolua şi la mijlocul terenului.

„O să-i spun eu lui. Dar probabil aude. E adevărat, el vrea să facă fotbal modern, de clasă, să joace în centru, să verticalizeze. Dar trebuie să știe un lucru. Olaru mai face două-trei atingeri la mijlocul terenului și poate o pierde. Nu mai zic de Edjouma. Mai ales Edjouma poate să piardă mingea și luăm gol.

N-ai cu cine să verticalizezi. Și Șut are tendința asta. Singurul, Lixandru, care dă pasă din prima dacă e cu spatele la poarta adversă. Nu-i da lui Olaru, că are tendința să o preia cu exteriorul și poate să o piardă.

Dacă ar pasa stânga-dreapta, ar fi bine. Eu așa cred (n.r.- dacă ar fi mai bun Chiricheș la mijlocul teternului). Dar acolo e și Baba, și Lixandru, și Edjouma, și Șut. Iar noi jucăm doar cu unul dintre ei”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:36

Jannik Sinner, prima reacție după ce WADA a cerut suspendarea drastică a liderului ATP: „Sunt foarte surprins!”

15:21

Fabian Caballero, fostul jucător al lui Arsenal, a murit la 46 de ani!

14:00

VIDEOBenfica – Gil Vicente, 22:30, în AntenaPLAY. Sporting a dat recital! Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

13:51

Rapid – Oțelul Galați LIVE TEXT (21:30). Duel de foc în Giulești între Marius Șumudică și Dorinel Munteanu. Echipele probabile

13:00

VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY

13:00

Simona Halep revine pe teren! Fostul număr 1 mondial a făcut anunțul: „Mai devreme decât mă așteptam”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY 6 „Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1
Citește și