Închide meniul

Elias Charalambous, avertizat după Sepsi – FCSB 1-2. ”Să nu îl deranjeze pe Gigi. Vezi că faci prea multe”

Dan Roșu Publicat: 4 aprilie 2023, 8:36

Reclamă

Elias Charalambous a fost avertizat de Basarab Panduru după Sepsi – FCSB 1-2. Fostul jucător e de părere că cipriotul de 42 de ani și-a luat rolul de antrenor în serios, lucru care ar putea să îl deranjeze pe Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul l-a adus doar pentru a fi paravan pentru Mihai Pintilii, până când acesta își va rezolva problema cu licența PRO. Elias s-a sfătuit cu Pinti în timpul jocului și a fost ironizat de Panduru.

Elias Charalambous, avertizat după Sepsi – FCSB 1-2

”El dă impresia că face, tot ne zice, fac, dreg. A văzut toţi jucătorii, tipă, face, dar să nu îl deranjeze pe Gigi. Vezi că faci prea multe. În minutul 35 s-a dus la Pintilii, cred că i-a zis echipa este cam lungă, nu o facem mai scurtă. El poate nu a înţeles că nu trebuie să fie util, nu-i interesează asta, ai idei? Ţine-le pentru tine!

Nu îi interesează, te întreb eu când e, aşa e la FCSB. Probabil că i-ai stresat şi pe jucători. Ei ştiu ceva de la Pintilii, tu altceva. Ţipă, dar nu da indicaţii, el zice una, altul alta”, a spus Panduru, citat de orangesport.ro.

Declarațiile lui Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

„De ce aţi făcut două schimbări la pauză?”, a fost întrebarea care nu l-a prins în ofsaid pe Elias Charalambous la finalul meciului Sepsi – FCSB, scor 1-2, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Noul antrenor cu licenţă PRO de la vicecampioana României a venit cu explicaţii la finalul meciului.

Reclamă

În debutul reprizei a doua, Elias Charalambous i-a scos pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma și i-a înlocuit cu Ovidiu Popescu, respectiv David Miculescu. În momentul intrării pe teren, cei doi jucători introduși au primit indicații de la Mihai Pintilii, delegatul din acte al roş-albaştrilor.

„Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă. 100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Reclamă 4 / 0/3

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

FCSB, victorie uriaşă pe terenul lui Sepsi

FCSB a avut probleme în startul primului meci în care l-a avut pe bancă pe Elias Charalambous, cipriotul cu licenţă PRO. Risto Radunovic a fost autorul unui autogol încă din minutul 6. Roş-albaştrii au întors rapid scorul. Andrea Compagno (8) şi Florinel Coman (19) au reuşit să îl învingă pe Niczuly. În minutul 63, Safranko a avut un gol anulat cu VAR şi FCSB a reuşit să se impună şi să plece cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe.

Cu această vitorie, FCSB a reuşit să se apropie la trei puncte de liderul Farul Constanţa. S-a redus considerabil şi distanţa faţă de CFR Cluj, la un punct. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt fără victorie în play-off. Campioana en-titre a remizat atât cu Rapid, cât şi în această etapă cu Universitatea Craiova.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
Vezi toate știrile
Citește și