Închide meniul

„De ce aţi făcut două schimbări la pauză?”. Elias Charalambous a venit cu explicaţii după Sepsi – FCSB 1-2

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 aprilie 2023, 23:06

Reclamă
„De ce aţi făcut două schimbări la pauză?. Elias Charalambous a venit cu explicaţii după Sepsi – FCSB 1-2

"De ce aţi făcut două schimbări la pauză?". Elias Charalambous a venit cu explicaţii după Sepsi - FCSB 1-2

Elias Charalambous, lângă Mihai Pintilii, Thomas Neubert şi Lucian Filip / Profimediaimages

„De ce aţi făcut două schimbări la pauză?”, a fost întrebarea care nu l-a prins în ofsaid pe Elias Charalambous la finalul meciului Sepsi – FCSB, scor 1-2, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. Noul antrenor cu licenţă PRO de la vicecampioana României a venit cu explicaţii la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În debutul reprizei a doua, Elias Charalambous i-a scos pe Andrei Cordea și Malcom Edjouma și i-a înlocuit cu Ovidiu Popescu, respectiv David Miculescu. În momentul intrării pe teren, cei doi jucători introduși au primit indicații de la Mihai Pintilii, delegatul din acte al roş-albaştrilor.

„De ce aţi făcut două schimbări la pauză?”. Ce a declarat Elias Charalambous după Sepsi – FCSB 1-2

Sunt foarte fericit pentru jucători, au făcut un mare efort. Am reuşit să luăm cele 3 puncte pe care ni le doream. Cel mai important pentru mine este că am avut reacţie după ce am avut gol. Recţia a fost incredibilă.

100% mai avem multe lucruri de îmbunătăţit. După meci trebuie să vedem ce greşeli am făcut, nu trebuie să aşteptăm să pierdem pentru a face asta.

(De ce aţi făcut 2 schimbări la pauză?) Dacă aţi văzut, am schimbat sistemul la pauză. Sepsi ne-a pus probleme, am schimbat în 4-2-3-1. Consider că după pauză ne-am schimbat modulul şi a fost bine. Eu am mai făcut schimbări şi în trecut chiar înainte de pauză. Eu mereu mă gândesc la binele echipei.

Reclamă

Am văzut ce probleme am făcut şi vom lucra să le rezolvăm. Important e să nu primim goluri. Sunt foarte fericit să fiu aici, este un club mare, am spus-o din prima zi. Am văzut suporterii noştri. Vrem să le mulţumim că au venit şi au încurajat echipa.

Trebuie să jucăm cu toate echipele din play-off. Urmează cu CFR, vom analiza şi ne vom concentra pentru acest meci. Suntem pregătiţi să ne luptăm la titlu, este o echipă care are experienţă să câştige titluri. Asta este mentalitatea acestui club.

De ce am fost criticat? Nu citesc ziarele prea mult. Sunt concentrat doar la echipa mea, eu sunt atent la pregătirea jucătorilor mei„, a declarat Elias Charalambous la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB, victorie uriaşă pe terenul lui Sepsi

FCSB a avut probleme în startul primului meci în care l-a avut pe bancă pe Elias Charalambous, cipriotul cu licenţă PRO. Risto Radunovic a fost autorul unui autogol încă din minutul 6. Roş-albaştrii au întors rapid scorul. Andrea Compagno (8) şi Florinel Coman (19) au reuşit să îl învingă pe Niczuly. În minutul 63, Safranko a avut un gol anulat cu VAR şi FCSB a reuşit să se impună şi să plece cu toate punctele de la Sfântu Gheorghe.

Cu această vitorie, FCSB a reuşit să se apropie la trei puncte de liderul Farul Constanţa. S-a redus considerabil şi distanţa faţă de CFR Cluj, la un punct. Jucătorii lui Dan Petrescu sunt fără victorie în play-off. Campioana en-titre a remizat atât cu Rapid, cât şi în această etapă cu Universitatea Craiova.

Şi Farul s-a încurcat în Giuleşti. A smuls un punct împotriva Rapidului, dar a reuşit să rămână pe primul loc.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1:

1. Farul – 36 de puncte
2. CFR Cluj – 34 de puncte
3. FCSB – 33 de puncte
4. Universitatea Craiova – 29 de puncte
5. Rapid – 28 de puncte
6. Sepsi – 21 de puncte

În următoarea etapă din campionatul României urmează chiar derby-ul CFR Cluj – FCSB. Meciul din Gruia este programat duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Farul – Universitatea Craiova şi Sepsi – Rapid sunt celelalte partide din play-off.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România Vezi toate știrile
Citește și