Închide meniul

Elias Charalambous, detalii despre sacrificiile făcute de jucătorii de la FCSB: „Nu a fost deloc uşor!”

Viviana Moraru Publicat: 12 februarie 2024, 0:06

Reclamă
Elias Charalambous, detalii despre sacrificiile făcute de jucătorii de la FCSB: „Nu a fost deloc uşor!

Elias Charalambous, detalii despre sacrificiile făcute de jucătorii de la FCSB

Elias Charalambous/ Profimedia

Elias Charalambous a oferit detalii despre sacrificiile făcute de jucătorii de la FCSB, în timpul meciului cu Sepsi. Antrenorul cipriot al roş-albaştrilor a transmis că mai mulţi fotbalişti au fost foarte răciţi, însă au fost nevoiţi să joace contra covăsnenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus la limită în duelul cu Sepsi, scor 1-0. Roş-albaştrii s-au distanţat la nouă puncte faţă de ocupanta locului secund, Rapid.

Elias Charalambous, detalii despre sacrificiile făcute de jucătorii de la FCSB

Elias Charalambous a tras concluziile, după jocul prestat de FCSB în victoria cu Sepsi. Acesta a recunoscut că echipa sa putea presta un joc mai bun, amintind însă de ocaziile mari ratate de Florinel Coman şi David Miculescu.

Antrenorul cipriot a oferit declaraţii şi despre situaţia lui Luis Phelipe, care a bifat primul meci ca rezervă la FCSB. Charalambous a declarat că la echipele mari, există mereu presiune. Acesta a mai oferit declaraţii şi despre David Miculescu, mărturisind că atacantul nu este în cea mai bună formă.

„Avem jucători bolnavi, dar am tras de ei ca să aibă pe teren 90 de minute, ceea ce nu e ușor. Chiar dacă n-am fost în formă, am avut faze de gol, prin Miculescu, prin Coman, prin Alhassan. Dar putem juca mult mai bine, vă spun din nou lucrul acesta.

Reclamă

Am spus și la conferința de presă că va fi un meci greu cu Sepsi, știam că trebuie să suferim azi, dar e bine că am reușit să luăm puncte.

Nu știu dacă e presiune pe Phelipe din partea patronului, e presiune la echipele mari, dacă patronul are ceva de spus despre el… Așa e la echipele mari.

(Cum vi s-a părut Miculescu) A încercat să-și creeze ocazii, n-am lucruri rele de spus despre el. Dar, repet, când nu ești în cea mai bună formă… asta e tot ce au putut să facă pentru că am avut atâtea probleme medicale.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus de foarte multe ori că este căpitanul echipei (n.r.: Darius Olaru), la pauză a făcut tot posibilul să-i îmbărbăteze pe jucători, e versatil și joacă pe mai multe poziții.

(V-a fost teamă pe final?) Când nu marchezi se poate întâmpla orice pentru că ai emoții până în ultimele secunde. Azi n-am marcat al doilea gol și a trebuit să suferim până în ultima secundă. (Când va juca Nana Antwi?) Are timp”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0. Este vorba de David Miculescu, cel care a jucat pe post de atacant central.

„Încă mai am încredere în el, dar nu se ridică. Putea să dea cum a dat Luis Phelipe…dar el să dea aşa încet. Măcar dacă dădea tare, dar să ratezi de acolo, nu e în regulă. David Miculescu va fi pe bancă.

Eu voi lua un atacant, nu să ne jucăm aşa…să ne încurce. Ori iau atacant, ori nu. În vară voi lua un atacant, dar atacant! Nu să aşteptăm doi ani, trei, până să-şi arate el valoarea. E posibil să-l dau afară”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și