Închide meniul

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0: „Va fi pe bancă!” Anunţ despre viitorul atacant

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 februarie 2024, 23:34

Reclamă
Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0: „Va fi pe bancă! Anunţ despre viitorul atacant

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB - Sepsi 1-0

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Profimedia

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0. Este vorba de David Miculescu, cel care a jucat pe post de atacant central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali îi reproşează ratarea din prima repriză, când Miculescu a ratat singur cu Niczuly. Becali a anunţat că va lua în vară un atacant, dar dacă nu va confirma, atunci şi acesta va fi dat afară.

Gigi Becali a scos un jucător din prima echipă, după FCSB – Sepsi 1-0

„Încă mai am încredere în el, dar nu se ridică. Putea să dea cum a dat Luis Phelipe…dar el să dea aşa încet. Măcar dacă dădea tare, dar să ratezi de acolo, nu e în regulă. David Miculescu va fi pe bancă.

Eu voi lua un atacant, nu să ne jucăm aşa…să ne încurce. Ori iau atacant, ori nu. În vară voi lua un atacant, dar atacant! Nu să aşteptăm doi ani, trei, până să-şi arate el valoarea. E posibil să-l dau afară”, a spus Gigi Becali la orangesport.ro.

Ştefan Târnovanu, dezvăluiri dureroase după FCSB – Sepsi 1-0: „Coman nu a dormit aseară!”

Ştefan Târnovanu a făcut dezvăluiri dureroase după meciul cu Sepsi şi a dezvăluit chinul prin care au trecut jucătorii cu o seară înainte. Portarul echipei lui Charalambous a spus că aproape jumătate de echipă a jucat cu gripă.

Reclamă

Florinel Coman nu a putut dormi cu o noapte înainte şi a fost înlocuit la pauză. Şi Olaru a avut probleme medicale. Târnovanu a spus că aproape jumătate de echipă a avut probleme medicale în partida cu Sepsi.

Foarte mulţi suntem răciţi, am jucat aşa bolnavi, ce să facem? Câţiva nu au dormit seara. Comi nici el, Olaru a tras de el. Sunt mai mulţi. Patru-cinci au fost bolnavi din primul 11, dar am tras de noi. Am câştigat, am tras de noi. Defensiv am stat destul de bine. Am prins o echipă cu un presing extraordinar. În a doua repriză am avut două posibilităţi de a închide meciul, dar am ratat. Am făcut un joc slab în repriza a doua.

Dar dacă vom juca cum am făcut-o în primele 3 meciuri, sunt sigur că vom câştiga meciurile. Dacă noi ne facem treaba, vom fi campioni, e foarte simplu, nu ne interesează ce face Rapid. Sunt foarte importante aceste victorii. Şi celelalte echipe fac jocuri slabe şi câştigă meciuri, aşa e fotbalul. Mă gândesc şi la EURO, dar mai întâi să câştigăm campionatul”, a spus Ştefan Târnovanu la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și