Închide meniul

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”. Ce a spus despre Dawa, eroul negativ al roş-albaştrilor

Bogdan Stănescu Publicat: 21 septembrie 2023, 22:31

Reclamă
Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct. Ce a spus despre Dawa, eroul negativ al roş-albaştrilor

Elias Charalambous, după Hermannstadt - FCSB 2-2: "Am câştigat un punct"

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous s-a arătat mulţumit de punctul obţinut la Sibiu de către FCSB. Iată ce a spus Elias Charalambous după Hermannstadt – FCSB 2-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul cipriot al echipei aflate pe primul loc în Liga 1 nu l-a criticat deloc pe Dawa, care a comis un penalty în minutul 60. Dawa a primit şi cartonaşul roşu la acea fază.

Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-2: „Am câştigat un punct”

Am reuşit să înscriem repede, golul a fost anulat, după aceea au marcat ei.

Schimbările (n.r.: de la pauză) au ajutat mult. A fost o greşeală (n.r.: a lui Dawa) care se întâmplă în fotbal.

E un rezultat corect. Am câştigat un punct, acum trebuie să ne refacem, avem un alt meci în 3 zile.

Reclamă

Greşelile sunt parte din joc. Dawa a avut un sezon foarte bun, ne-a salvat în multe meciuri.

Despre Dawa nu pot să spun decât lucruri bune.

Avem 3 meciuri în 7 zile, trebuie să lăsăm jucătorii să respire. Dacă am ales un 11, acela e cel mai bun 11 din momentul acela.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r.: despre Compagno) Am fost întrebat despre Compagno, că nu dă gol, am zis că se pregăteşte foarte bine şi golurile vor veni. Andrea ne ajută foarte mult şi asta e tot.

(n.r.: despre schimbarea lui Băluţă la pauză) Trebuia să schimbăm ceva, nu am început bine jocul. În a doua repriză noi am decis să schimbăm anumiţi jucători”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2: „E cel mai rău lucru”

Andrea Compagno contestă decizia de la golul anulat din Hermannstadt – FCSB 2-2. Atacantul italian a avut şi un gol anulat, chiar în startul partidei.

Andrea Compagno a marcat primul gol din penalty, după ce tot el l-a obţinut. În startul reprizei a doua, Andrea Compagno a reuşit să dea al doilea gol, după o centrare perfectă a lui Valentin Creţu.

Păcat că am pierdut două puncte importante. Dar cum a mers meciul a lua Dawa cartonaş roşu. Mi-a zis că a fost anulat pentru henţ, dar nu a fost aşa. Cel mai rău lucru pentru un atacant că după ce te bucuri cu suporterii şi după ţi se anulează reuşita.

Am crezut că era gol fără probleme şi m-am bucurat. Era important pentru mine că nu mai marcasem demult. Cred că egalul este un rezultat corect. Se întâmplă să ai şi o perioadă în viaţă când nu treci prin cea mai bună formă. Eu încerc să ajut echipa şi să marchez. Aceasta este treaba mea”, a spus Andrea Compagno după Hermannstadt – FCSB 2-2.

Hermannstadt – FCSB 2-2. Prima remiză a sezonului pentru echipa lui Charalambous

Dawa a făcut o gafă uriaşă şi a fost eliminat după un fault de ultim apărător asupra lui Neguţ. În restanţa din etapa a cincea, bucureştenii au deschis scorul la Sibiu, prin Compagno, în minutul 8, dar golul a fost anulat. Gazdele au răspuns printr-o ratare uriaşă a lui Daniel Paraschiv, în minutul 10, iar în minutul 13 Silviu Balaure a deschis scorul pentru Hermannstadt.

Reclamă

În minutul 28, Andrea Compagno a obţinut un penalty, după un contact cu portarul Căbuz, iar atacantul italian a transformat cu siguranţă, egalând în minutul 31. FCSB a întors rezultatul după pauză, în minutul 48, când Valentin Creţu a centrat şi Compagno a reuşit „dubla”. Elevii lui Marius Măldărăşanu au egalat în minutul 63, din penalty.

Dawa a faultat în careu, a fost eliminat şi Daniel Paraschiv a executat lovitura de pedeapsă. Tîrnovanu a apărat, dar balonul respins a ajuns tot la Paraschiv care a înscris pentru 2-2. În minutul 90+2 Gabi Iancu a lovit transversala cu un şut, însă s-a terminat la egalitate, 2-2, şi FCSB are 22 de puncte după 9 etape, fiind lider în Superligă. Hermannstadt este pe locul 5, cu 13 puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
Vezi toate știrile
Citește și