Închide meniul

Elias Charalambous, făcut praf după Petrolul – FCSB 2-2: „E rupt de realitate! Becali ar trebui să se trezească!”

Viviana Moraru Publicat: 29 octombrie 2023, 8:10

Reclamă
Elias Charalambous, făcut praf după Petrolul – FCSB 2-2: „E rupt de realitate! Becali ar trebui să se trezească!

Elias Charalambous, făcut praf după Petrolul - FCSB 2-2

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Elias Charalambous a fost făcut praf, după ce FCSB a remizat în duelul cu Petrolul, scor 2-2. Ion Crăciunescu nu a avut milă de tehnicianul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor, şi nu înţelege cum Gigi Becali nu aduce un jucător peste nivelul lotului echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a fost egalată de Petrolul la ultima fază, după ce Gicu Grozav a marcat dintr-un penalty comis de Siyanbonga Ngezana. Roş-albaştrii au condus cu 2-0 la Ploieşti, însă au ratat cele trei puncte în prelungiri.

Elias Charalambous, făcut praf după Petrolul – FCSB 2-2

Ion Crăciunescu a avut o reacţie categorică, după ce a auzit primele declaraţiile ale lui Elias Charalambous, de după meciul cu Petrolul. Fostul arbitru a declarat că tehnicianul cipriot este „rupt de realitate”.

De asemenea, Crăciunescu ştie de ce FCSB suferă în campionat, şi se încurcă cu echipe mici. Acesta consideră că Gigi Becali ar trebui să se „trezească” şi să aducă un antrenor mult mai bine cotat, pentru a câştiga la pas titlul în Liga 1.

„E într-o altă lume, e rupt de realitate! FCSB are un atu foarte important. Domnul Becali, fie că le place unora sau nu, a băgat bani și a adus jucători. Are un lot bun. Nu știu de ce nu se trezește odată, să aducă un antrenor peste nivelul jucătorilor.

Reclamă

De asta suferă atât. Ar trebui să bată în pas de defilare. Cât o să-i convină domnului Becali să bage mâna în buzunar, să arunce milioanele?„, a declarat Ion Crăciunescu, conform digisport.ro.

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2

Elias Charalambous a explicat motivul pentru care Dawa a fost schimbat în Petrolul – FCSB 2-2. Tehnicianul vicecampioanei a făcut lumină în cazul fundașului care a ieșit de pe teren în minutul 34 al partidei.

Antrenorul celor de la FCSB a menționat faptul că Joyskim Dawa a fost schimbat înainte de pauză din cauza faptului că a primit un cartonaș galben, după un fault asupra lui Sergiu Hanca. De asemenea, Elias Charalambous a vorbit și despre partida în care vicecampioana a pierdut 2 puncte la ultima fază a partidei.

Reclamă 4 / 0/3

„Din păcate am făcut un egal la ultima fază. Nu este un rezultat bun, am vrut să câștigăm jocul. Dar cum spun mereu, suntem dezamăgiți, dar trebuie să ne analizăm greșelile. Nu e un rezultat deloc bun.

Cred că atunci când am dat golul 2 situația era foarte bună, dar nu am reușit să terminăm jocul în acest fel. Când te retragi adversarii au mai multe ocazii, azi au transformat și un penalty.

Dawa a primit cartonașul galben, ne era frică că va fi suspendat. De asta l-am scos din teren.

Când nu câștigi ești mereu îngrijorat. Trebuie să continuăm, suntem tot pe primul loc și trebuie să ne îmbunătățim pe viitor”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri Vezi toate știrile
Citește și