Închide meniul

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul! Cum a comentat situaţia lui Andrea Compagno

Alex Masgras Publicat: 2 decembrie 2023, 14:42

Reclamă
Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul! Cum a comentat situaţia lui Andrea Compagno

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB - Oţelul

Elias Charalambous, în timpul conferinţei de presă premergătoare meciului FCSB - Oţelul / Antena Sport

Elias Charalambous este fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul. Antrenorul roş-albaştrilor a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei de pe Arena Naţională şi a anunţat că nu se va putea baza pe Alex Băluţă, Vali Creţu şi Tavi Popescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lider în Liga 1, FCSB caută o nouă victorie în competiţia internă în meciul cu formaţia pregătită de Dorinel Munteanu, în meciul din etapa cu numărul 18 din Liga 1.

Elias Charalambous, fără trei jucători la meciul FCSB – Oţelul

FCSB se pregăteşte pentru meciul de duminică de pe Arena Naţională cu Oţelul Galaţi. Elias Charalmbous a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei şi a anunţat că nu se va putea baza pe Alex Băluţă. Vali Creţu şi Tavi Popescu.

Cu toate acestea, antrenorul cipriot este convins că echipa are mai multe soluţii pentru a-i înlocui pe cei trei şi susţine că staff-ul FCSB va lua cele mai bune decizii:

„Băluță lipsește. Crețu și Tavi Popescu lipsesc și ei. Sunt trei jucători care au ajutat echipa în acest sezon. Ne dorim cât mai mulți jucători în lot, dar cred că avem soluții pentru a-i înlocui.

Reclamă

Da, am decis primul 11. Nu e momentul să-l spun acum. Am decis și îl veți vedea mâine. Avem soluții pentru a-i înlocui pe Băluță și Octavian Popescu. Vom lua cele mai bune decizii”, a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Charalambous nu şi-a pierdut încrederea în Andrea Compagno, chiar dacă italianul e criticat de Gigi Becali

Elias Charalambous a vorbit şi despre Andrea Compagno, înaintea meciului cu Oţelul Galaţi. Atacantul italian trece printr-o perioadă complicată a carierei, fiind fără gol marcat în ultimele 8 meciuri.

El a fost criticat de mai multe ori de partronul Gigi Becali, iar în presă s-a scris că acesta poate pleca de la FCSB chiar în iarnă. Antrenorul cipriot este însă convins că italianul va reveni în cea mai bună formă:

Reclamă 4 / 0/3

„Compagno e un jucător ca toți ceilalți. Sigur, un atacant vrea să marcheze, dar eu cred că un atacant poate ajuta echipa prin mișcările sale, prin spațiile pe care le creează. E un băiat care încearcă să se îmbunătățească în fiecare zi.

Va fi mai fericit când va marca de mai multe ori. Sunt sigur că acel moment va veni și își va recăpăta încrederea. E un jucător bun care ne poate ajuta. Se întâmplă ca un atacant să nu marcheze, vedem asta și în străinătate. Sunt jucători de top care nu au aceleași cifre ca în sezonul trecut. Poate mâine va începe să marcheze din nou, dar cel mai important pentru mine e cum muncește. Dacă Andrea va munci la fel, sunt sigur că într-o zi va fi răsplătit pentru ceea ce oferă”, a mai spus Elias Charalambous.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:27 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Mihăilă a marcat din pasa lui Man 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” Vezi toate știrile
Citește și