Închide meniul

Elias Charalambous i-a luat apărarea jucătorului făcut praf de Gigi Becali: „Consider că are tot ce îi trebuie”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 2 martie 2024, 16:50

Elias Charalambous i-a luat apărarea jucătorului făcut praf de Gigi Becali: „Consider că are tot ce îi trebuie

Elias Charalambous i-a luat apărarea jucătorului făcut praf de Gigi Becali

Elias Charalambous, într-o conferinţă de presă / AntenaSport

Elias Charalambous i-a luat apărarea jucătorului făcut praf de Gigi Becali. Antrenorul cipriot consideră că Tavi Popescu trebuie sprijinit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a avertizat după FC Voluntari – FCSB 1-2 pe Tavi Popescu. Patronul „roş-albaştrilor” a spus că Tavi Popescu ar putea pierde locul de titular U21 în favoarea lui Eduard Radaslavescu.

Elias Charalambous i-a luat apărarea jucătorului făcut praf de Gigi Becali: „Consider că are tot ce îi trebuie”

„Tavi e un jucător foarte talentat, un jucător tânăr de care trebuie să avem grijă. Consider că are calități pentru o carieră importantă.

Trebuie să fie susținut, iar eu consider că are tot ce îi trebuie pentru o carieră importantă. El poate juca pe toate pozițiile din față – număr 10, extremă sau vârf. Avem mulți jucători care pot juca pe mai multe poziții, ați văzut asta și în ultimul meci”, a declarat Elias Charalambous în conferinţa de presă organizată înainte de meciul FCSB – Petrolul.

FCSB – Petrolul se dispută mâine, de la ora 20:30, pe Arena Naţională. Meciul va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Tavi Popescu, „distrus” şi el de Gigi Becali: „Era mai bun la 17-18 ani”! Milionarul i-a transmis jucătorului ce să facă neapărat

Tavi Popescu a fost „distrus” şi el de Gigi Becali după meciul cu Voluntari. Milionarul a transmis că cel pe care spera la un moment dat să încaseze 100 de milioane de euro e mai slab valoric decât la 17-18 ani.

Mesajul lui Gigi Becali pentru Tavi Popescu este că trebuie să lupte mai mult pe teren. Becali l-a criticat dur imediat după meci şi pe Luis Phelipe, pe care chiar nu îl mai vrea în teren.

Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări cu jucători care nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Tavi Popescu nu știu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingile. Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să își revină.

Schimbările au fost un exemplu pentru jucători. Un duș rece, să înțeleagă că fotbalul e război. Dacă ești relaxat, îți fură varza. Am intrat prea relaxați, prea lenți”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă: „Nu o să mai joace, voiam să-l schimb în minutul 25”

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă. Phelipe a fost adus în ultimul mercato, cel de iarnă, la FCSB. Jucătorul a fost transferat de la Poli Iaşi, Becali plătind 200 de mii de euro. Phelipe e cotat la 500.000 de euro.

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne putem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și