Închide meniul

Tavi Popescu, „distrus” şi el de Gigi Becali: „Era mai bun la 17-18 ani”! Milionarul i-a transmis jucătorului ce să facă neapărat

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 1 martie 2024, 0:11

Tavi Popescu, „distrus şi el de Gigi Becali: „Era mai bun la 17-18 ani! Milionarul i-a transmis jucătorului ce să facă neapărat

Farul Constanţa - FCSB LIVE TEXT

Tavi Popescu, într-un meci / Hepta

Tavi Popescu, „distrus” şi el de Gigi Becali. Milionarul a transmis că cel pe care spera la un moment dat să încaseze 100 de milioane de euro e mai slab valoric decât la 17-18 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Gigi Becali pentru Tavi Popescu este că trebuie să lupte mai mult pe teren. Becali l-a criticat dur imediat după meci şi pe Luis Phelipe, pe care chiar nu îl mai vrea în teren.

Tavi Popescu, „distrus” şi el de Gigi Becali: „Era mai bun la 17-18 ani”! Milionarul i-a transmis jucătorului ce să facă neapărat

Tavi Popescu să înțeleagă că nu merge cu pipăitul mingii. E război la fotbal. Luis Phelipe le-a pierdut pe toate. Au fost 3 schimbări cu jucători care nu au contat. Nu au contat nici Lixandru, nici Tavi, nici Phelipe. Dacă ai 3 care nu contează, te bate Voluntari.

Cu Tavi Popescu nu știu ce se întâmplă, el a pierdut toate mingile. Lui i-a mai lăsat Coman locul în stânga. Fizic parcă e mai slab. Nu e vorba de post. El era mai bun la 17-18 ani. A căzut, trebuie să își revină.

Schimbările au fost un exemplu pentru jucători. Un duș rece, să înțeleagă că fotbalul e război. Dacă ești relaxat, îți fură varza. Am intrat prea relaxați, prea lenți”, a declarat Gigi Becali pentru primasport.ro.

Reclamă

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă: „Nu o să mai joace, voiam să-l schimb în minutul 25”

Gigi Becali a anunţat că Luis Phelipe va dispărea din echipă. Phelipe a fost adus în ultimul mercato, cel de iarnă, la FCSB. Jucătorul a fost transferat de la Poli Iaşi, Becali plătind 200 de mii de euro. Phelipe e cotat la 500.000 de euro.

A rămas puțină răbdare cu Phelipe. Am avut mare încredere, dar a pierdut toate mingile. Nu mai driblează pe nimeni, pase doar la adversar. Nu merge așa. Anul ăsta nu ne putem baza în el, nu mai avem timp, că vin meciuri tari. Nu mai joc cu el din prima, joc cu Baba Alhassan titular. Iar de pe bancă îl bag pe Miculescu.

Cu Baba am controlat jocul, nu se precipită, nu îi e teamă, nu are niciun fel de frică. Am greșit echipa de start. Pe Luis Phelipe am vrut să îl scot în minutul 25. Dar am vorbit cu MM și a zis că la pauză. Nu se poate în halul ăsta”, a mai declarat Gigi Becali pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, despre cele 3 modificări de la pauză: „Toate schimbările au fost bune”! Ce a vorbit în vestiar cu jucătorii

Elias Charalambous a vorbit, după FC Voluntari – FCSB 1-2, despre cele 3 modificări de la pauză. Totodată, cipriotul a dezvăluit ce a vorbit în vestiar cu jucătorii FCSB-ului. Intraţi la cabine în dezavantaj, „roş-albaştrii” au reuşit să întoarcă după pauză soarta jocului.

Florinel Coman a marcat în minutele 48 şi 54 şi a adus victoria echipei antrenate de Elias Charalambous. FCSB a revenit la 10 puncte peste Rapid.

În primul rând felicitări jucătorilor. Am spus înainte de meci că va fi un meci foarte dificil.

În prima repriză nu am intrat în meci aşa cum trebuia. Nu am început meciul bine, am primit gol.

Am vorbit cu jucătorii la pauză să schimbăm ceva. Au devenit mai agresivi, atitudinea s-a schimbat.

(n.r: despre cele 3 schimbări) V-am spus, în prima repriză a fost vorba despre atitudine. Lipsa de agresivitate a fost principala problemă.

„Toate schimbările au fost bune”

Lucrurile s-au schimbat total în repriza a doua. Am schimbat câteva lucruri. Avem nevoie de astfel de jucători care fac diferenţa.

Reclamă

Trebuie să ne refacem şi ne gândim la următorul joc.

(n.r.: despre Miculescu) S-a descurcat foarte bine, dar toate schimbările au fost bune. Întotdeauna, mulţi dintre jucătorii care intră schimbă jocul.

(n.r: despre eliminarea lui Pintilii) Pinti e o legendă în România, a cerut să fie respectat. Vrem să împărţim această victorie cu Pantea.

Va fi foarte dificil cu Petrolul, ca toate meciurile. Am spus înaintea acestui meci că va fi dificil. Trebuie să fim la nivel maxim pentru a câştiga fiecare meci”, a declarat Elias Charalambous pentru digisport.ro după FC Voluntari – FCSB 1-2.

 

 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor Vezi toate știrile
Citește și