Închide meniul

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu, înainte de FCSB – FC Voluntari: „Sunt foarte surprins”

Alex Ioniță Publicat: 21 octombrie 2023, 16:50

Reclamă
Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu, înainte de FCSB – FC Voluntari: Sunt foarte surprins”

Elias Charalambous, savuros despre duelul dintre România şi Cipru din Liga Naţiunilor

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu, înainte de partida dintre FCSB – FC Voluntari, care se va juca pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre vicecampioana României și formația ilfoveană se va juca mâine, de la ora 21:00. Partida care contează pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1 va fi în format live text pe AS.ro.

Elias Charalambous l-a lăudat pe Dorin Rotariu, înainte de FCSB – FC Voluntari. Atacantul ar fi într-o formă bună

Tehnicianul celor de la FCSB s-a declarat surprins de noul atacant al vicecampioanei. Elias Charalambous a menționat faptul că Dorin Rotariu este într-o formă foarte bună, chiar dacă nu a mai jucat niciun meci din luna mai a acestui an.

„Să fiu sincer, sunt foarte surprins de Rotariu. Nu îl cunoșteam personal, doar am urmărit niște meciuri înainte de transfer. A venit într-o formă foarte bună, având în vedere că nu a jucat de foarte mult. Atitudinea lui este foarte bună, s-a antrenat foarte bine, suntem fericiți să avem un astfel de jucător în lot, a fost un transfer foarte bun”, a spus Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare partidei cu FC Voluntari.

Totodată, antrenorul cipriot a vorbit și despre partida cu ilfovenii. Acesta este de părere că meciul nu va fi unul ușor, având în vedere că FC Voluntari se descurcă, în opinia sa, foarte bine în meciurile cu echipele „mari” ale fotbalului românesc.

Reclamă

De asememea, Charalambous a dezvăluit că obiectivul vicecampioanei este, ca de fiecare dată, obținerea celor 3 puncte.

„Este un meci foarte important, o să ne întâlnim cu o echipă care ne-a făcut foarte multe probleme în trecut. Trebuie să fim foarte concentrați. Jucătorii sunt pregătiți, obiectivul este să câștigăm cele 3 puncte, pentru a rămâne lideri.

Meciurile acestea sunt foarte periculoase dacă nu le luăm în serios din primul minut. Dar sunt sigur că jucătorii mei știu că este un meci serios.

Reclamă 4 / 0/3

În România nu există meciuri ușoare, Voluntari a jucat foarte bine cu echipele mari. Nu contează cu cine jucăm, obiectivul nostru este să obținem cele 3 puncte”, a mai spus antrenorul de la FCSB.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dorin Rotariu

Patronul de la FCSB i-a transmis jucătorului că în cazul în care nu joacă bine, va fi schimbat imediat la pauză.

„Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme.

I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bombă, e bun rău de tot. E fotbal.

Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute va juca altul. Nu e prea devreme. Eu am foarte mare încredere. De când l-am luat pe Rotariu tot aceleași persoane au spus că nu a jucat de multă vreme, că nu știu ce, că nu știu cum”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport Vezi toate știrile
Citește și