Închide meniul

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dorin Rotariu: „Dacă nu joacă bine, după 45 de minute joacă altul!”

Viviana Moraru Publicat: 19 octombrie 2023, 21:06

Reclamă
Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dorin Rotariu: „Dacă nu joacă bine, după 45 de minute joacă altul!

Gigi Becali a anunţat numele jucătorului pe ]l vrea la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă/ Hepta

Gigi Becali a transmis un mesaj categoric pentru Dorin Rotariu. Patronul de la FCSB i-a transmis jucătorului că în cazul în care nu joacă bine, va fi schimbat imediat la pauză.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu este ultimul jucător transferat de Gigi Becali la FCSB. Acesta e gata să debuteze la noua sa echipă în următoarea etapă de Liga 1, atunci când roş-albaştrii se vor duela cu Voluntari. Partida va fi duminică, de la ora 21:00, în format live text, pe AS.ro.

Gigi Becali, mesaj categoric pentru Dorin Rotariu

Gigi Becali a dezvăluit că are mare încredere în Dorin Rotariu. Acesta a dezvăluit că MM Stoica era reticent înainte ca jucătorul să semneze cu FCSB, însă după ce l-a văzut la antrenamente, s-a convins în privinţa atacantului.

Întrebat ce va face dacă Dorin Rotariu nu va da randamentul dorit, Gigi Becali a oferit imediat răspunsul. Patronul de la FCSB a declarat că jucătorul va deveni imediat rezervă.

„Când l-am luat pe Rotariu, aceleași persoane au zis că nu a mai jucat de multă vreme, că nu știu ce. Și MM mi-a zis că nu a mai jucat de multă vreme.

Reclamă

I-am zis că îl iau că mi-a plăcut de el de atunci. După trei zile de antrenament, MM mi-a zis ’Băi, Gigi, ăsta e așa cum ai zis tu, e bombă, e bun rău de tot. E fotbal.

Dacă el nu joacă bine, după 45 de minute va juca altul. Nu e prea devreme. Eu am foarte mare încredere. De când l-am luat pe Rotariu tot aceleași persoane au spus că nu a jucat de multă vreme, că nu știu ce, că nu știu cum”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Gigi Becali, ultimatum pentru un jucător de la FCSB

Gigi Becali a dat un ultimatum pentru un jucător de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că are încredere în David Miculescu, însă aşteaptă ca atacantul să devină titular indiscutabil la echipa sa, peste un an.

Reclamă 4 / 0/3

Becali a declarat că şi încrederea sa are o limită. Acesta a mărturisit că îi oferă lui David Miculescu un an pentru a-şi demonstra calităţile. Latifundiarul din Pipera vrea ca în sezonul viitor, Miculescu să devină titular indiscutabil la FCSB.

Am încredere în el. Altceva n-am ce să zic. Eu nu sunt psiholog, nu sunt doctor, nu sunt tatăl a 30 de jucători. Eu angajez, nu stau de vorbă cu el. Eu negociez salarii, ei sunt bărbaţi, trebuie să-şi facă meseria.

MM e de aceeaşi părere cu mine…el mi-a spus că se face. Şi acum îmi spune că se va face, are prea multe calităţi. Am încredere! Dar dacă la anul nu e el titular, nu mai am încredere. Dacă echipa nu începe cu el la anul, nu mai am! Îi mai dau un an! Îi dau şi vârsta, că unii jucători cresc mai greu. Cum era Ţucudean. A fost la mine şi după a plecat”, a declarat Gigi Becali, conform digisport.ro.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
16
mai
23:09
Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi
16
mai
22:51
Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige
16
mai
22:37
VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG
16
mai
22:33
Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!”
16
mai
22:11
„Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu
16
mai
22:00
Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe
16
mai
21:49
Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!”
Vezi toate știrile
Citește și