Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj de susţinere pentru Joyskim Dawa: „Oamenii să gândească înainte să deschidă gura!”

Viviana Moraru Publicat: 23 septembrie 2023, 18:37 / Actualizat: 23 septembrie 2023, 19:44

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj de susţinere pentru Joyskim Dawa: „Oamenii să gândească înainte să deschidă gura!

Elias Charalambous, mesaj de susţinere pentru Joyskim Dawa

Joyskim Dawa, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

Elias Charalambous a transmis un mesaj de susţinere pentru Joyskim Dawa, după ce camerunezul a fost victima rasismului. Antrenorul FCSB-ului regretă mesajele pe care fundaşul central le-a primit, ca urmare a eliminării din partida cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB se va duela cu Sepsi, în deplasare, în următoarea etapă de Liga 1. Partida va avea loc duminică, de la ora 21:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Elias Charalambous, mesaj de susţinere pentru Joyskim Dawa

Elias Charalambous este de partea lui Joyskim Dawa şi a declarat că oamenii nu ar trebui să mai folosească cuvinte jignitoare la adresa altora, deoarece cu toţii suntem egali.

De asemenea, antrenorul cipriot al FCSB-ului a vorbit şi despre eliminarea lui Dawa din duelul cu Hermannstadt. Acesta susţine că fundaşul camerunez s-a antrenat excelent în acest sezon, iar oricine poate greşi.

„Dawa a jucat fantastic, a depus mult efort. E un băiat care munceşte în fiecare zi. Dar e parte din joc, se întâmplă, nu am cuvinte rele de spus pentru el. Doar lucruri bune. Toţi am fost supăraţi, după declaraţiile de rasism.

Reclamă

E ceva care nu trebuie să aibă loc în sport, în viaţă în general. Oamenii trebuie să gândescă înainte să deschidă gura. Toţi suntem egali, suntem la fel. Toţi am fost de partea lui Dawa, e normal”, a declarat Elias Charalambous, în cadrul unei conferinţe de presă, conform FCSB TV.

De asemenea, Elias Charalambous a oferit declaraţii şi despre duelul cu Sepsi. Antrenorul cipriot susţine că partida cu trupa lui Liviu Ciobotariu va fi una extrem de dificilă, subliniind parcursul excelent al covăsnenilor din Europa.

„Avem un nou meci dificil. Campionatul are calitate, la fiecare 2, 3 zile avem un meci greu. Jucătorii sunt pregătiţi, au muncit din greu. Sunt foarte fericit că jucăm din trei în trei zile, este cel mai bun lucru, şi pentru jucători, şi pentru antrenori.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi şi-a arătat calitatea în Europa. Dar trebuie să ne facem treaba ca să luăm cele trei puncte. Nu-mi place să găsesc scuze. Un lucru bun este că clubul ne oferă cele mai bune condiţii pentru deplasările lungi. Jucătorii trebuie să se recupereze bine”, a mai spus Elias Charalambous.

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela şi a avut o reacţie dură în scandalul de rasism

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela şi a avut o nouă reacţie în scandalul de rasism în care a fost implicat. Fundaşul central de la FCSB cere sancţiuni împotriva vinovaţilor şi anunţă că nu va mai trece cu vederea insultele primite pe reţelele sociale.

La 24 de ore după ce a anunţat prin ce a trecut, Dawa a tras un nou semnal de alarmă. În acelaşi timp, le-a mulţumit celor care i-au fost alături şi l-au ajutat să depăşească momentul dificil.

„Salutare, univers fotbalistic. Așa cum ați văzut sau ați auzit, după cel mai recent meci am primit mai multe insulte rasiste pe rețelele socializare.

Nu e un caz izolat. S-a întâmplat și înainte, dar până acum nu am spus nimic, mi-am văzut de drum. Astăzi am decis să spun stop.

E inacceptabil că într-o lume cu un mixt de culturi și de culori să existe în continuare flagelul rasismului, mai ales în sport, un loc unde știm că nu există granițe.

Astfel de lucruri nu mă vor demoraliza. Din contră, mă vor face mai puternic în viitor. Sunt foarte mândru că aparțin comunității oamenilor de culoare, o parte integrantă a diversității și bogăției lumii. Lupta continuă. Spuneți nu rasismului!„, a scris Dawa pe contul său oficial de Instagram.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și