Închide meniul

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela şi a avut o reacţie dură în scandalul de rasism: „Am decis să spun stop!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 septembrie 2023, 11:52

Reclamă
Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela şi a avut o reacţie dură în scandalul de rasism: „Am decis să spun stop!

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela

Joyskim Dawa şi soţia lui / Instagram

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela şi a avut o nouă reacţie în scandalul de rasism în care a fost implicat. Fundaşul central de la FCSB cere sancţiuni împotriva vinovaţilor şi anunţă că nu va mai trece cu vederea insultele primite pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camerunezul a primit mai multe mesaje rasiste după ce a fost eliminat în meciul Hermannstadt – FCSB 2-2, din etapa a 10-a a Ligii 1. Unul dintre cei are au avut un derapaj incredibil a fost chiar Robert Stănici, fotbalist crescut de Rapid şi care joacă în prezent la Cetatea Turnu Măgurele, în Liga 3.

Joyskim Dawa a postat o fotografie cu Nelson Mandela

La 24 de ore după ce a anunţat prin ce a trecut, Dawa a tras un nou semnal de alarmă. În acelaşi timp, le-a mulţumit celor care i-au fost alături şi l-au ajutat să depăşească momentul dificil.

Salutare, univers fotbalistic. Așa cum ați văzut sau ați auzit, după cel mai recent meci am primit mai multe insulte rasiste pe rețelele socializare.

Nu e un caz izolat. S-a întâmplat și înainte, dar până acum nu am spus nimic, mi-am văzut de drum. Astăzi am decis să spun stop.

Reclamă

Suntem în 2023 și anumite lucruri trebuie să se schimbe în lumea fotbalului, dar și în afara lui. Trebuie aplicate sancțiuni împotriva oamenilor identificați în aceste cazuri, trebuie dat un exemplu și să ne asigurăm că nu se va mai întâmpla în viitor.

E inacceptabil că într-o lume cu un mixt de culturi și de culori să existe în continuare flagelul rasismului, mai ales în sport, un loc unde știm că nu există granițe.

Vreau să știți că sunt conștient că doar o minoritate a oamenilor este rasistă și că suporterii adevărați mă susțin, îmi demonstrează că mă respectă și că mă iubesc. Vă mulțumesc pentru toate mesajele trimise și pentru sprijinul vostru.

Reclamă 4 / 0/3

Astfel de lucruri nu mă vor demoraliza. Din contră, mă vor face mai puternic în viitor. Sunt foarte mândru că aparțin comunității oamenilor de culoare, o parte integrantă a diversității și bogăției lumii. Lupta continuă. Spuneți nu rasismului!„, a scris Dawa pe contul său oficial de Instagram.

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi

Soţia lui Joyskim Dawa şi-a ieşit din minţi, în scandalul rasist în care a fost implicat fundaşul central de la FCSB. Sofya s-a descătuşat pe reţelele sociale, după mesajele teribile primite de Dawa la finalul meciului cu Hermannstadt, scor 2-2.

Sofya s-a năpustit asupra românilor care l-au jignit pe soţul ei. Mai mult, a avut o reacţie uluitoare la adresa celor care au trimis mesaje rasiste.

„Ați face bine să verificați cui trimit mesaje iubitele voastre, pentru că pare că româncele și-ar dori să fie cu negrul meu„, a reacţionat soţia lui Dawa pe Instagram.

Sofya le-a transmis un ultimatum criticilor lui Joyskim Dawa. A transmis un semnal de o duritate extremă.

Reclamă

Gata, am terminat cu voi pentru azi. Să nu îmi mai numiţi iubitul ‘negru’ vreodată şi să luaţi un bilet spre Zanzibar, nenorociţi de rasişti. Dacă nu sunteţi fericiţi, să deveniţi jucători de fotbal sau antrenori. Poate vă vor accepta în Liga 2„, a mai spus Sofya.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și