Închide meniul

Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB – U Cluj 2-2: „Trebuie să ne concentrăm mai bine”

Alex Ioniță Publicat: 2 octombrie 2023, 23:45

Reclamă
Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB – U Cluj 2-2: Trebuie să ne concentrăm mai bine”

Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB - U Cluj 2-2: „Trebuie să ne concentrăm mai bine”

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB – U Cluj 2-2. Tehnicianul vicecampioanei a tras un semnal de alarmă după partida de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și U Cluj a închis etapa a 11-a din Liga 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, mesaj pentru jucători după FCSB – U Cluj 2-2

Antrenorul cipriot al vicecampioanei a tras un semnal de alarmă după partida cu U Cluj și a menționat faptul că jucătorii trebuie să se concentreze mai bine pentru partidele ce urmează. De asemenea, a vorbit despre cele 3 schimbări de la pauza meciului, dar și despre situația lui Vlad Chiricheș, care este în prezent accidentat.

„Nu a fost rezultatul pe care l-am dorit, am spus că va fi un meci greu. Din păcate rezultatul nu este bun pentru noi, am condus cu 2-1. Cea mai mare problemă a fost că nu am controlat jocul, nu am avut posesia. În prima repriză am fost deschiși, le-am oferit spații. În repriza a 2-a am fost mai compacți pe faza defensivă, dar nu am avut posesia pe care am avut-o de obicei.

Chiar dacă nu am controlat posesia am avut ocazii în a doua repriză, dar când nu înscrii e o posibilitate foarte mare să primești gol, mai ales din fazele fixe. Acesta este fotbalul. Cel mai bun lucru este că jucăm următorul meci în 5 zile, avem timp să ne revenim și să analizăm ce am greșit astăzi.

Reclamă

Nu doar cei doi fundași au greșit astăzi, trebuie să ne concentrăm mai bine, nu am făcut cel mai bun joc al nostru. Trebuie să continuăm. Am făcut cele 3 schimbări pentru a obține posesia, a fost o schimbare în joc dar nu una majoră.

Chiricheș își revine ușor-ușor, vom vedea pe zi ce trece ce se va întâmpla cu el. Doctorii vor da verdictul final”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Adrian Șut: „Ne pare rău”

Mijlocașul celor de la FCSB, care a și marcat în partida cu U Cluj, a spus că jucătorilor le pare rău pentru că au pierdut puncte în fața „șepcilor roșii”. Adrian Șut a încercat să găsească un răspuns pentru prestația slabă a jucătorilor pregătiți de Elias Charalambous și a menționat faptul că oboseala a fost una dintre problemele „roș-albaștrilor”:

Reclamă 4 / 0/3

„Un meci în care nu ne-am făcut jocul. Puteam ține mult mai mult de minge, dar asta este. Ne pare rău că am pierdut puncte. Nu cred că ne-au surprins, nu ne-am făcut noi jocul. Am avut momente în care am pasat bine, dar trebuia să ținem mai mult de minge. Nu ne-a reușit astăzi.

Nu știu dacă a fost cel mai slab meci, am avut ocazii mai mari. Am avut oportunitatea de a face 3-1, dar așa este în fotbal. Din păcate nu am reușit să mă bucur de goluri, nu am reușit să câștigăm, nu e important că am marcat.

Trebuie să îmi fac treaba cât mai bine pe defensiv, dar când apar faze ofensive încerc să îmi ajut echipa. Am urmărit bine șutul lui Coman și am reușit să marchez. Presiunea este aceași la fiecare meci, trebuie să câștigăm fiecare meci în parte. S-a simțit și oboseala pe final”, a spus Adrian Șut, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:47 Suporterii de la FCU Craiova au trecut la amenințări! Mesaj dur înainte de meciul decisiv în lupta pentru salvare 12:31 FotoGigi Becali a mers în vestiarul FCSB-ului, pe Arena Națională! Fotografie virală cu Siyabonga Ngezana 12:22 Kylian Mbappe se gândește doar la Real Madrid și a refuzat toate ofertele primite! Cluburile care au încercat să îl transfere 11:59 VIDEO„Și când stă pe loc înscrie!” Florinel Coman, dedicații pe bandă rulantă la petrecerea de titlu a FCSB-ului 11:57 Dinamo – UTA LIVE TEXT (21:30). Ultima luptă incendiară pentru salvare! Emoții și pentru FCU Craiova. Ultima etapă se joacă azi 11:32 „Trebuie să demonstrăm în Europa!” Mihai Pintilii nu se mulțumește doar cu titlul câștigat de FCSB! 11:20 Mihai Stoica a rămas „mască” pe Arena Națională, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Ne-a copleșit! Nu mă așteptam!” 11:05 Norwich – Leeds (14:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Luptă incendiară în barajul de promovare în Premier League! Programul complet 10:49 FotoPartenerele jucătorilor de la FCSB au făcut spectacol după sărbătoarea de titlu! Imagini de senzație chiar de pe teren 10:46 Gigi Becali și-a făcut toate calculele, după ce FCSB a primit trofeul de campioană! Vrea să dea lovitura în sezonul viitor Vezi toate știrile
Citește și