Închide meniul

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Meci ca oricare altul! Detaliile vor face diferenţa!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 15:36

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Meci ca oricare altul! Detaliile vor face diferenţa!

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Elias Charalambous / FCSB

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul cu licenţă PRO al roş-albaştrilor a transmis că duelul cu marea rivală nu este o finală, fiind un meci „ca oricare altul”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, în ultima etapă a sezonului regulat. Partida se va disputa pe Arena Naţională, sâmbătă, de la ora 20:00.

Elias Charalambous nu se teme, înaintea derby-ului Rapid – FCSB

„Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine. Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa”, a declarat Charalambous.

Întrebat dacă Rapid este cel mai valoros oponent în acest sezon al Superligii pentru FCSB, Charalambous a spus: „Rapid este o echipă bună, cu jucători foarte buni, dar dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”.

Reclamă

Tehnicianul cipriot speră ca jucătorii săi să îşi facă fanii fericiţi sâmbătă, chiar dacă numărul acestora va fi inferior suporterilor giuleşteni, Rapid fiind echipa gazdă.

„Nu contează foarte mult stadionul pe care jucăm. Arena Naţională este un stadion bun, foarte frumos şi foarte bun pentru jucători. În plus, au loc mulţi suporteri şi va fi o atmosferă frumoasă. Sper să fie un stadion plin şi o atmosferă frumoasă. Cel mai important lucru este ca jucătorii să îşi facă fanii fericiţi mâine şi sper că se va întâmpla asta”, a mai spus Charalambous.

Cristiano Bergodi, savuros înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj savuros, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul giuleştenilor a fost întrebat dacă vor exista schimbări în formula de start, şi a oferit răspunsul râzând, mărturisind că el nu divulgă primul 11 înaintea unui meci din Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. Cei mai periculoşi de la FCSB) Doi jucători sunt foarte importanţi, dar eu vorbesc şi de un joc colectiv important, foarte bun. Dar dacă e să numesc doi jucători, despre care toată lumea vorbeşte, sunt Coman şi Olaru. Olaru revine după o suspendare de două etape, vom vedea cum se va descurca, dar vom avea grijă de ei. Dar sunt şi alţi jucători, au jucători cu viteză, de calitate, e echipa de pe primul loc, nu putem spune nimic negativ, chiar dacă au probleme în ultimul timp. Dar au arătat că merită acest loc.

(N.r. Surprize în primul 11) Vom vedea, eu nu dau primul 11, simt ceva din partea cealaltă (n.r. râde). Glumim un pic! N-ar strica, ei ştiu cum jucăm, şi noi îi ştim pe ei. E un lot valoros, am soluţiile în cap. Nu vor fi surprize extraordinare.

Cine a intrat de pe bancă a făcut dierenţa. Avem un lot important, dar şi ei au. Constanţa lor, randamentul…au meritat primul loc. Nu e decisiv ce se va întâmpla. Sunt zece puncte în play-off, e normal că au ei mai multe şanse dacă vor câştiga, dar se joacă”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și