Închide meniul

Cristiano Bergodi, savuros înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Eu nu dau primul 11!” Ce a spus despre Florinel Coman

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 martie 2024, 11:19

Cristiano Bergodi, savuros înaintea derby-ului Rapid – FCSB: „Eu nu dau primul 11! Ce a spus despre Florinel Coman

Cristiano Bergodi, savuros înaintea derby-ului Rapid - FCSB

Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă

Cristiano Bergodi a transmis un mesaj savuros, înaintea derby-ului dintre Rapid şi FCSB. Antrenorul giuleştenilor a fost întrebat dacă vor exista schimbări în formula de start, şi a oferit răspunsul râzând, mărturisind că el nu divulgă primul 11 înaintea unui meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita FCSB-ului în ultima etapă a sezonului regular. Derby-ul se va disputa duminică, de la ora 20:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Cristiano Bergodi, savuros înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Gigi Becali a dezvăluit, imediat după victoria cu Petrolul, primul 11 al FCSB-ului pentru derby-ul cu Rapid. Înaintea duelului „de foc” de pe Arena Naţională, şi Cristiano Bergodi a fost întrebat despre echipa de start a Rapidului, însă a transmis că el nu poate să divulge cine va juca din primul minut.

De asemenea, Cristiano Bergodi a declarat că cei mai buni jucători de la FCSB sunt Darius Olaru şi Florinel Coman, mărturisind că jucătorii săi vor avea „grijă” de căpitanul FCSB-ului, dat fiind faptul că acesta nu a evoluat în ultimele două etape, deoarece a fost suspendat.

„(N.r. Cei mai periculoşi de la FCSB) Doi jucători sunt foarte importanţi, dar eu vorbesc şi de un joc colectiv important, foarte bun. Dar dacă e să numesc doi jucători, despre care toată lumea vorbeşte, sunt Coman şi Olaru. Olaru revine după o suspendare de două etape, vom vedea cum se va descurca, dar vom avea grijă de ei. Dar sunt şi alţi jucători, au jucători cu viteză, de calitate, e echipa de pe primul loc, nu putem spune nimic negativ, chiar dacă au probleme în ultimul timp. Dar au arătat că merită acest loc.

Reclamă

(N.r. Surprize în primul 11) Vom vedea, eu nu dau primul 11, simt ceva din partea cealaltă (n.r. râde). Glumim un pic! N-ar strica, ei ştiu cum jucăm, şi noi îi ştim pe ei. E un lot valoros, am soluţiile în cap. Nu vor fi surprize extraordinare.

Cine a intrat de pe bancă a făcut dierenţa. Avem un lot important, dar şi ei au. Constanţa lor, randamentul…au meritat primul loc. Nu e decisiv ce se va întâmpla. Sunt zece puncte în play-off, e normal că au ei mai multe şanse dacă vor câştiga, dar se joacă”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu FCSB.

Gigi Becali a anunțat echipa pentru derby-ul cu Rapid

Gigi Becali a anunțat echipa FCSB-ului pentru derby-ul cu Rapid. Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit că Ovidiu Popescu îi va lua locul lui Siyabonga Ngezana, jucător suspendat pentru marele derby. De asemenea, și Mihai Lixandru și Darius Olaru vor reveni în primul 11.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali a dezvăluit că Vlad Chiricheș nu va putea evolua în derby-ul cu Rapid, deoarece vine după o lungă perioadă în care nu a jucat. Acesta a transmis că Ovidiu Popescu va face echipă cu Joyskim Dawa, în centrul defensivei.

„Va juca Crețu, Ovidiu Popescu în locul lui Ngezana. Olaru, Șut și Lixandru. În față se știe, Coman, Băluță și cu George (n.r. Octavian Popescu). Pe Chiricheș nu pot să-l pun într-un meci cu Rapid. Să intre vreo 20 de minute într-un meci în care avem rezultat bun, și după…

(N.r. S-a simțit lipsa lui Olaru?) Da! E un liant, dă viteză echipei. E un fel de injector, injectează mai repede benzina. Dă tonul vitezei, joacă echipa în viteză mai mare. Îi năucim. După ce îi obosim, ne distrăm cu ei. Olaru amplifică viteza echipei, cum face Lixandru. Baba e mai bun pe atac, dar Lixandru dă viteză echipei, e mai bună echipa pe atac. Dacă e în teren, echipa e în viteză. Joacă mai repede”, a declarat Gigi Becali, confolrm fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:14 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. William Baeten a dat lovitura! Meci vital pentru olteni 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A Vezi toate știrile
Citește și