Închide meniul

Elias Charalambous, pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB. Cum l-a descris pe Adi Mutu chiar înaintea meciului din Giuleşti

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 aprilie 2023, 14:01

Reclamă
Elias Charalambous, pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB. Cum l-a descris pe Adi Mutu chiar înaintea meciului din Giuleşti

Elias Charalambous, pregătit pentru derby-ul Rapid - FCSB. Cum l-a descris pe Adi Mutu

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / Captură FCSB TV

Elias Charalabous anunţă că este pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB, din etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1, care va fi duminică, de la ora 20:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro. Antrenorul cu licenţă PRO de la vicecampioana României a oferit ultimele detalii despre echipa lui înainte de a face deplasarea în Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezent la conferinţa de presă, cipriotul a recunoscut că resimte presiunea înainte de a fi rivalul lui Adi Mutu. E convins că nu va avea viaţă uşoară, chiar dacă Rapid încă nu a reuşit să obţină vreo victorie în play-off.

Elias Charalambous, pregătit pentru derby-ul Rapid – FCSB

Ca întotdeauna în acest moment al sezonului, meciul este foarte dificil. Întâlnim un adversar foarte bun, în deplasare, dar jucătorii sunt bine pregătiți. Am vorbit cu jucătorii, astea sunt meciurile plăcute pentru ei, cele cu stadioanele pline.

Suntem într-un moment bun, avem mulți jucători în formă și sper să luăm cele trei puncte. Ne gândim doar la echipa noastră și la cum jucăm joi. Presiune este mereu la o echipă mare și FCSB este o echipă mare. Presiunea este mare, dar cred că putem să o gestionăm.

Știu că Rapid a avut unele probleme în ultimele etape, dar Rapid e Rapid, va fi un derby. Știm că va fi un meci greu, dar suntem gata pentru acest meci.

Reclamă

Nu putem depinde doar de un jucător. Coman e în formă bună, dar avem mulți jucători care sunt în formă. Eu cred în grup, ai nevoie de toată echipa pentru a câștiga. Important este jocul colectiv. Rapid este Rapid, are o echipă bună, cu jucători de calitate, cu jucători cu experiență mare. Este o echipă bună, dar contează mai mult cum jucăm noi, trebuie să dictăm ritmul.

Când ești la o echipă mare, e normal să fie presiune. Important este cum o gestionezi, cum arăți pe teren. Jucătorii de la FCSB pot gestiona această presiune, de aceea joacă aici„, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă, potrivit digisport.ro.

Antrenorul lui FCSB a vorbit şi despre Mutu, cel care trece prin cel mai greu moment pe banca Rapidului. Fanii i-au cerut demisia la finalul eşecului cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Îl știu foarte bine pe Adrian Mutu ca jucător, un nume mare în România. E un antrenor bun. Nu înseamnă că nu e un antrenor bun dacă nu a câștigat în ultimele runde. Am analizat Rapidul, este o echipă bună. Îl respect foarte mult pe Adrian Mutu„, a spus Charalambous.

Elias Charalambous o antrenează pe FCSB se trei runde. Cipriotul a obținut două victorii și o remiză pe banca roș-albaștrilor. FCSB s-a apropiat astfel la două puncte de liderul Farul.

Gigi Becali, impresionat de Elias Charalambous

Gigi Becali s-a arătat extrem de impresionat de Elias Charalambous. Patronul de la FCSB susține că tehnicianul cipriot este peste Mihai Pintilii, în vederea gestionării echipei. Latifundiarul din Pipera a declarat că nu avea în plan ca antrenorul cu licență PRO să-l depășească pe „Pinti” la unele capitole, însă acum susține că se bucură de acest fapt.

Latifundiarul din Pipera este convins că Charalambous, cel pe care îl numește în continuare „Ilie Haralambie”, este cu o clasă peste Mihai Pintilii.

Ilie Haralambie m-a impresionat pentru că noi ştiam că echipa are valoare, dar nu ştiam că poate să joace în aşa mare viteză, să nu poată lăsa adversarii să respire. E peste Pintilii, sută la sută (n.r. – Charambous e antrenorul)! Este peste Pintilii, vă spun sută la sută! Nu l-am luat să fie peste Pintilii, dar şi-a luat singur dreptul!”, a declarat Gigi Becali, pentru primasport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și