Închide meniul

Elias Charalambous, prima reacție după victoria cu FCU Craiova. Ce a spus despre eliminarea lui Vali Crețu

Alex Ioniță Publicat: 12 noiembrie 2023, 23:30

Reclamă
Elias Charalambous, prima reacție după victoria cu FCU Craiova. Ce a spus despre eliminarea lui Vali Crețu

Elias Charalambous, prima reacție după victoria cu FCU Craiova

Elias Charalambous, în timpul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia Images

Elias Charalambous, prima reacție după victoria cu FCU Craiova. Tehnicianul vicecampioanei a vorbit despre prima victorie a echipei sale, care nu mai reușise să se impună de 4 partide, în toate competițiile, până la acest meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre FCSB și FCU Craiova, care s-a încheiat cu scorul de 2-1. a contat pentru etapa a 16-a a Ligii 1. Meciul de pe Arena Națională a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Elias Charalambous, prima reacție după victoria cu FCU Craiova. Ce a spus despre situația din vestiar

După duelul dintre cele două echipe, Elias Charalambous a vorbit despre prestația echipei sale, care a reușit să obțină cele 3 puncte din duelul cu oltenii patronați de Adrian Mititelu. De asemenea, a vorbit și despre cartonașul roșu încasat de Vali Crețu, care a avut o intrare dură asupra lui Bahassa.

„Am început meciul în cel mai bun mod, în prima repriză am jucat bine. Am avut 2-0 la pauză, dar după cartonașul roșu am primit un gol, a fost mai greu de atunci. Am făcut un efort mare pentru a obține cele 3 puncte.

E normal, când echipa ta ia roșu oponenții se încurajează. Totuși am reușit să păstrăm cele 3 puncte. Acum este timpul să ne relaxăm puțin, avem pauza echipelor naționale. Le urez succes „tricolorilor”!

Reclamă

Uneori jucătorii iau unele decizii greșite și primesc cartonașul roșu. Ăsta este fotbalul, așa a fost să fie, dar am reușit să păstrăm cele 3 puncte.

Băluță a jucat ca fundaș dreapta pe pe final, nu e poziția sa, de asta l-am scos pe Coman. El a decis să iasă, a ajutat foarte mult echipa. Am vrut să obținem această victorie, am avut o perioadă lungă fără victorie. După un rezultat pozitiv te poți motiva mai bine. Totuși, nu am realizat nimic, este doar o victorie.

Primul lucru pe care l-am vrut a fost să câștigăm. Să schimbăm atmosfera din vestiar. Mereu cred că avem lucruri de rezolvat, trebuie să muncești mult indiferen de rezultat. Mereu am avut pace în vestiar, asta ne ține împreună, avem un caracter colectiv foarte bun. Nu știu de ce sunt tot întrebat despre asta, nu avem niciun fel de problemă.”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Vali Creţu, eliminat în FCSB – FCU Craiova 2-1

Fundaşul dreapta al roş-albaştrilor riscă să stârnească furia patronului Gigi Becali. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost titular pentru a 3-a oară în această stagiune. A profitat de suspendarea lui Alexandru Pantea, care a fost avertizat în eşecul cu Rapid.

Vali Creţu a primit primul cartonaş galben al meciului cu FCU, de pe Arena Naţională, în minutul 44. Şi-a lăsat echipa în inferioritate în repriza secundă.

În minutul 57, Creţu a încercat o pasă pe culoar. Bahassa a intrat în posesia mingii, moment în care fundaşul FCSB-ului a intrat prin alunecare. Talpa ghetei lui s-a oprit pe tibia francezului, care a urlat de durere. Staff-ul medical al grupării din Bănie a intrat imediat pe teren.

Adrian Cojocaru nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu lui Vali Creţu. Acesta nu a protestat şi s-a dus la vestiare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă Vezi toate știrile
Citește și