Închide meniul

Elias Charalambous s-a enervat când a fost întrebat dacă i se pare normal ca Florinel Coman să aibă fir direct cu Gigi Becali!

Bogdan Stănescu Publicat: 11 noiembrie 2023, 16:20

Reclamă
Elias Charalambous s-a enervat când a fost întrebat dacă i se pare normal ca Florinel Coman să aibă fir direct cu Gigi Becali!

Elias Charalambous s-a enervat

Elias Charalambous, în timpul unei conferințe de presă / As.ro

Elias Charalambous a răbufnit la conferinţa de presă atunci când a fost întrebat dacă i se pare normal ca Florinel Coman să aibă fir direct cu patronul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul FCSB-ului a spus că este normal să i se răspundă la telefon patronului şi că şi el face acest lucru. Totodată, el le-a transmis jurnaliştilor că nu mai vrea să rostească încontinuu cuvântul „patronul”.

Elias Charalambous s-a enervat când a fost întrebat dacă i se pare normal ca Florinel Coman să aibă fir direct cu Gigi Becali!

(Reporter: Vi se pare normal ca anumiţi jucători să aibă linie directă la patron? Mă refer la Florinel Coman) Nu vreau să vorbesc prea mult despre toate aceste lucruri. Aud multe în fiecare zi… vă respect pe toţi, dar cred că petrecem prea mult timp pe acest subiect. Nu sunt aici să discut despre aceste lucruri, nu vreau să repet de fiecare dată: ‘Patronul…’. Cred că este destul!

Eu trebuie să mă concentrez la ceea ce se întâmplă pe teren, munca mea este pe teren. Chiar am obosit să vorbesc tot timpul despre aceste lucruri şi nu dau vina pe voi. Nu mă înţelegeţi greşit, dar nu vreau să discut mereu despre asta. Nu câştigăm nimic făcând asta.

Eu şi când eram jucător mă mai suna patronul. Poate uneori, dacă mă suna, nu închideam telefonul patronului. Este normal, nu îi închizi telefonul patronului! Patronii sunt cei care îşi investesc banii şi pot să facă orice îşi doresc! Dar eu nu cred că… de multe ori transformăm un lucru mic în ceva uriaş. Nu este corect!”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Reclamă

„Vă simţiţi postul în pericol?” Reacţia imediată a lui Elias Charalambous. Ce a spus despre protestul fanilor FCSB-ului

Vă simţiţi postul în pericol?„, a fost întrebarea la care Elias Charalambous a avut o reacţie imediată la conferinţa de presă premergătoare meciului FCSB – FCU Craiova, din etapa a 16-a a Ligii 1. Confruntarea va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FCSB este fără victorie de patru meciuri şi, dacă nu va încheia seria negativă, riscă să fie depăşită în clasament de CFR Cluj. Roş-albaştrii trec prin cel mai dificil moment al sezonului.

Antrenorul FCSB-ului nu se va putea baza pe Andrea Compagno, care are o clauză specială în contract. Atacantul italian nu poate juca împotriva fostei sale echipe.

Reclamă 4 / 0/3

Avem o idee ca şi antrenori… echipa fiind pe primul loc, înseamnă că am făcut şi lucruri bune. Repet încă o dată, nu poţi fi tot sezonul în cea mai bună formă. Există şi momente în care nu eşti în cea mai bună formă, dar eu sunt cel care voi ieşi mereu în faţă şi îmi voi susţine jucătorii. Ştiu că, atunci când nu performăm, suntem pregătiţi să acceptăm criticile.

V-am spus de mai multe ori, ca să joci la astfel de echipe trebuie să fii puternic mental. Este fotbal, nu sunt cel care vorbesc despre alte echipe… noi am pierdut puncte, dar şi alţii au făcut-o. Trebuie să fii puternic! La o echipă precum aceasta, în care ne luptăm pentru titlu, avem nevoie de caractere puternice. De asta sunt aici.

Compagno este OUT pentru acest meci. Are o clauză şi nu poate juca în acest meci”, a declarat Elias Charalambous la conferinţa de presă.

Ultraşii FCSB-ului se revoltă: „Ne trebuie antrenor!”

Gheorghe Mustaţă s-a întâlnit cu ceilalţi lideri din Peluza Nord şi au decis să ia atitudine pentru a-l opri pe Gigi Becali să mai intervină la echipă. Patronul roş-albaştrilor a fost avertizat că urmează proteste masive.

În seara asta am avut o ședință, am discutat cu ceilalți lideri despre ce avem de gând să facem pentru că sunt multe dezinformări din anumite direcții și vrem să le clarificăm și noi. Deocamdată, am rămas la nivel de protest și o să protestăm la meciul cu FCU Craiova, însă nu o să plecăm de lângă echipă. O să transmitem un mesaj către jucători și patron la meciul cu Craiova și sper să înțeleagă. Suntem frustrați pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid.

Cineva trebuie să înțeleagă că echipa asta are nevoie de un antrenor și de patronul care să finanțeze, noi știm lucrul ăsta. Noi am mai avut o inițiativă, și eu în urmă cu un an jumătate-doi m-am implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Am intrat într-un război mai adânc cu el. E corect, ne trebuie antrenor și spun asta de foarte mult timp. Am transmis conducerii să nu se mai bage peste echipă, să lase echipa să se pregătească.

„Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii”

Să o facă, dar să nu iasă la TV. Să se ducă peste ei și să le facă ce vrea el. Trebuie să fim conștienți că nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali. Eu nu mai am ce să caut în peluză dacă suporterii cred că îl pot schimba pe Gigi…

Reclamă

Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii. Atitudinea jucătorilor în teren o să îl facă pe Gigi să nu mai umble la echipă, să nu mai știe pe cine să bage pe teren. Dacă tu ești fotbalist și înjuri pe teren, înjuri arbitrul… Dacă ești jucător fără atitudine… Eu sunt tot timpul pe la ei, știu că unii dintre ei sunt bulversați pentru că se așteaptă ca la pauză să fie schimbați.

Gigi nu te schimbă, tu te schimbi singur dacă nu ai atitudine. Niciun om din lumea asta nu o să te schimbe dacă tu ai atitudine”, a spus Gheorghe Mustață la prosport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și