Închide meniul

Ultraşii FCSB-ului se revoltă: „Ne trebuie antrenor!”. Gigi Becali, avertizat că urmează proteste masive

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 noiembrie 2023, 8:31

Reclamă
Ultraşii FCSB-ului se revoltă: „Ne trebuie antrenor!. Gigi Becali, avertizat că urmează proteste masive

Ultraşii FCSB-ului se revoltă şi l-au avertizat pe Gigi Becali că urmează proteste masive

Gheorghe Mustață, liderul Peluzei Nord, în timpul unui meci / Hepta

Ultraşii FCSB-ului se revoltă după înfrângerea cu Rapid, scor 1-2. Gheorghe Mustaţă s-a întâlnit cu ceilalţi lideri din Peluza Nord şi au decis să ia atitudine pentru a-l opri pe Gigi Becali să mai intervină la echipă. Patronul roş-albaştrilor a fost avertizat că urmează proteste masive.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gheorghe Mustaţă este nemulţumit de Elias Charalambous şi cere ca la echipă să fie numit un antrenor cu puteri depline. A tras un semnal de alarmă şi în privinţa jucătorilor.

Ultraşii FCSB-ului se revoltă şi l-au avertizat pe Gigi Becali că urmează proteste masive

Primul protest al fanilor va fi chiar la meciul din această etapă. FCSB – FCU Craiova va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

În seara asta am avut o ședință, am discutat cu ceilalți lideri despre ce avem de gând să facem pentru că sunt multe dezinformări din anumite direcții și vrem să le clarificăm și noi. Deocamdată, am rămas la nivel de protest și o să protestăm la meciul cu FCU Craiova, însă nu o să plecăm de lângă echipă. O să transmitem un mesaj către jucători și patron la meciul cu Craiova și sper să înțeleagă. Suntem frustrați pentru ce s-a întâmplat la meciul cu Rapid.

Cineva trebuie să înțeleagă că echipa asta are nevoie de un antrenor și de patronul care să finanțeze, noi știm lucrul ăsta. Noi am mai avut o inițiativă, și eu în urmă cu un an jumătate-doi m-am implicat într-un scandal cu Gigi Becali. Am intrat într-un război mai adânc cu el. E corect, ne trebuie antrenor și spun asta de foarte mult timp. Am transmis conducerii să nu se mai bage peste echipă, să lase echipa să se pregătească.

Reclamă

Să o facă, dar să nu iasă la TV. Să se ducă peste ei și să le facă ce vrea el. Trebuie să fim conștienți că nu putem să îi schimbăm mentalitatea lui Gigi Becali. Eu nu mai am ce să caut în peluză dacă suporterii cred că îl pot schimba pe Gigi…

Singurii care îl pot schimba pe Gigi sunt jucătorii. Atitudinea jucătorilor în teren o să îl facă pe Gigi să nu mai umble la echipă, să nu mai știe pe cine să bage pe teren. Dacă tu ești fotbalist și înjuri pe teren, înjuri arbitrul… Dacă ești jucător fără atitudine… Eu sunt tot timpul pe la ei, știu că unii dintre ei sunt bulversați pentru că se așteaptă ca la pauză să fie schimbați.

Gigi nu te schimbă, tu te schimbi singur dacă nu ai atitudine. Niciun om din lumea asta nu o să te schimbe dacă tu ai atitudine”, a spus Gheorghe Mustață la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi un alt membru marcant din rândul ultraşilor FCSB l-a arătat cu degetul pe Elias Charalambous.

Nu sunt optimist deloc. Cine crede că e ceva bine la echipă se înșală amarnic, se minte singur. La clubul FCSB domnește haosul. Mulți suporteri susțin asta. Lumea e nemulțumită, jocul scârțâie…

A convins foarte puțin de când a început campionatul. Nu avem un lider pe bancă. Locul 1 este circumstanțial”, a declarat Hans Gruber.

FCSB are un punct avans faţă de Rapid şi CFR Cluj şi îşi menţine poziţia de lider în Liga 1 dacă o învinge pe Craiova lui Mititelu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 LIVE VIDEOUngaria – România se dispută ACUM, în AntenaPLAY. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1 12:27 LIVE VIDEOCremonese – Pisa, ACUM, şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” Vezi toate știrile
Citește și