Închide meniul

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB: „Asta să arate”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 decembrie 2023, 15:31

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB: „Asta să arate

Elias Charalambous, semnal de alarmă pentru primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB

Elias Charalambous, antrenor FCSB / Profimedia

Elias Charalambous a tras un semnal de alarmă după primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB. Antrenorul roş-albaştrilor a vorbit despre Baba Alhassan (23 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani) care au semnat deja cu liderul Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prezent la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Hermannstadt, Charalambous a recunoscut că abia aşteaptă să îi aibă în lot pe cei doi jucători. Totuşi, i-a avertizat că vor avea mult de muncă pentru a fi titulari la FCSB.

Elias Charalambous, semnal de alarmă după primele două transferuri făcute de Gigi Becali

Baba Alhassan nu va juca împotriva FCSB-ului în meciul din etapa a 20-a a Ligii 1, care va fi sâmbătă, de la ora 20:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

O să îl avem în echipă (n.r. pe Baba Alhassan), trebuie să vină și să ne arate ce am văzut până acum la el. Trebuie să lupte pentru locul lui așa cum fac și ceilalți jucători din echipă.

Este un jucător care știe fotbal, este foarte puternic și acoperă foarte bine mijlocul datorită vitezei sale. Cred că ne trebuie acest tip de jucător și cred că ne va ajuta.

Reclamă

Pe Phelipe l-am văzut, este diferit de Alhassan. Este tehnic și poate juca în toate pozițiile din față. Va veni aici și va trebui să se lupte pentru locul său”, a declarat Elias Charalambous.

Gigi Becali mai are o ţintă pe piaţa transferurilor. E tot mai aproape de a-l aduce la FCSB şi pe fundaşul Nana Antwi. Jucătorul de 21 de ani al armenilor de la Urartu este la un pas de a semna cu roş-albaştrii. Florin Vulturar a plecat deja să poarte negocierile finale cu oficialii clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Baba Alhassan a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului

Baba Alhassan (23 de ani) a trecut vizita medicală şi va fi noul jucător al FCSB-ului. Mijlocaşul ghanez urmează să fie prezentat de echipa lui Gigi Becali. Hermannstadt va primi o sumă importantă pentru a-l lăsa să plece la liderul Ligii 1.

Potrivit gsp.ro, Alhassan a făcut luni vizita medicală. Gigi Becali i-a oferit un contract valabil pe 3 ani, cu opţiune de preungire pe încă două sezoane.

În conturile lui Hermannstadt vor intra 600.000 de euro pentru Baba Alhassan. Sibienii vor păstra şi 20% dintr-un viitor transfer. Alhassan va fi titular la mijlocul terenului, alături de Darius Olaru şi Adrian Şut.

Latifundiarul din Pipera a anunţat şi ce salariu va primi jucătorul ghanez.
„Nu știu dacă vom schimba sau nu sistemul de joc, asta e treaba lor. Eu nu mă opresc aici. O să mai iau un fundaș dreapta și un atacant.

Alhassan va încasa 10.000 de euro, m-am înțeles cu el imediat. Se vede că vrea să facă un pas înainte în cariera lui”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:14 LIVE VIDEOHull City – Ipswich se joacă ACUM în AntenaPLAY! Blackburn – Coventry 0-0. Spectacol în Championship 22:11 VIDEOBenfica – Braga 3-1 a fost în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 21:56 VIDEODiscurs desprins din filme, în engleză, al lui Adrian Mititelu Jr, în vestiar, la o săptămână după supradoza de pastile 21:45 LIVE TEXTFCSB – Farul 2-1! Alexandru Băluţă a dat lovitura! Roş-albaştrii, la doar câteva minute de titlu 21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă seria fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare Vezi toate știrile
Citește și