Închide meniul

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0: „De asta am câștigat azi, au fost foarte concentrați”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 7 august 2023, 0:09

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0: De asta am câștigat azi, au fost foarte concentrați”

Elias Charalambous a făcut o revoluţie în prima echipă de la FCSB

Elias Charalambous / foto FCSB TV

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0. Antrenorul cipriot a vorbit despre victoria echipei sale, la revenirea pe stadionul din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB s-a impus în fața celor de la CFR Cluj în cadrul etapei a 4-a din Liga 1 cu scorul de 1-0. Astfel, „roș-albaștrii” au marcat cu dreptul revenirea pe stadionul din Ghencea, după o pauză de mai bine de 8 ani.

Elias Charalambous și-a lăudat jucătorii după FCSB – CFR Cluj 1-0. Ce a spus antrenorul FCSB-ului

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit despre rezultatul obținut împotriva celor de la CFR Cluj, la partida care a avut loc pe stadionul Steaua. Elias Charalambous a ținut să își felicite jucătorii pentru rezultatul obținut.

De asemenea, acesta a explicat și motivul pentru care l-a folosit pe Octavian Popescu în centrul atacului, dar a analizat și performanța „perlei” lui Gigi Becali. Acesta l-a lăudat pe tânărul fotbalist și s-a declarat fericit de faptul că are la dispoziție mulți jucători care pot juca în diferite poziții ale terenului. Totodată, cipriotul s-a declarat fericit pentru că fanii vicecampioanei au venit în număr mare la stadion. Acesta le-a mulțumit fanilor pentru susținere și a declarat că aceștia au fost senzaționali.

„În primul rând vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudinea lor, pentru caracter. De asta am câştigat azi. Au fost foarte concentraţi. Vrem să le mulţumim fanilor, au fost foarte importanţi pentru noi. Ne-a lipsit această atmosferă. Sunt mândru de fani şi de jucătorii mei.

Reclamă

Cred că avem o echipă mai bună, jucătorii de aici ştiu stilul nostru de joc. Din punctul meu de vedere, suntem mai buni decât anul trecut. Trebuie să rămânem umili, este doar prima parte ca campionatului. De mâine trebuie să ne recuperăm. Insist, trebuie să rămânem umili.

Cum le zic mereu jucători, nu sunt doar schimbări. Compagno a ajutat echipa mult. Andrea a avut o atitudine extraordinară, ne-a ajutat să câştigăm. Octavian Popescu era şi el într-o formă bună. Înainte de joc analizăm adversarii. Meciurile nu se câştigă în prima repriză.

Avem acest avantaj, jucători care joacă pe posturi diferite. Sunt un antrenor care crede că nu este vorba despre apărare, ci despre întreaga echipă. Consider că jucători se cunosc mai bine între ei, sunt obişnuiţi cu ceea ce au de făcut aici. Dar repet, mai sunt lucruri de îmbunătăţit.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt foarte fericit pentru fani, azi au făcut o atmosferă extraordinară. Este foarte important ca jucătorii să joace într-o astfel de atmosferă. Este important pentru fotbalul românesc să se dispute meciurile cu un astfel de public. Ne dorim să mai jucăm aici, decizia va fi luată zilele următoare. Mâine vom afla unde jucăm meciul de joi”, a spus Elias Charalambous, potrivit digisport.ro.

Pentru echipa pregătită de antrenorul cipriot urmează partida tur din „dubla” cu vicecampioana din Danemarca, Nordsjaelland. Meciul contează pentru turul 3 preliminar al UEFA Conference League și va avea loc pe 10 august, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită în format live text pe As.ro.

„Te simţi apreciat la FCSB?”. Andrea Compagno, pus în încurcătură după ce a fost „erou” în Ghencea. Răspunsul atacantului din lotul lui Charalambous

Fotbalistul celor de la FCSB a tratat un subiect sensibil, după ce a fost întrebat dacă se simte apreciat la FCSB, în condițiile în care patronul echipei nu i-a mai acordat încrederea necesară. De asemenea, Andrea Compagno a vorbit despre victoria din meciul cu CFR Cluj, la partida în care FCSB a revenit pe stadionul Steaua. Totodată, acesta a vorbit și despre suporterii echipei, cărora le-a mulumit pentru susținere.

„Cred că suntem pe drumul bun, trebuie să mergem înainte. E normal, muncim să fim titulari. Avem lotul mare, staff-ul tehnic face deciziile. Trebuie să fim profesionişti, oricât intrăm trebuie să dăm totul.

(Reporter: Te simţi apreciat?) E ciudat, dar nu mă gândesc la asta. Patronul şi staff-ul tehnic să fie mulţumiţi de mine. E normal ca fiecare jucător să intre de la început, dar jucăm la fiecare trei zile. Poate se încearcă menajarea energiei. Cred că cel mai important e să fim pregătiţi şi să dăm totul.

CFR e o echipă foarte bună, cu antrenor foarte bun. Au schimbat mult de anul trecut. O să fie în lupta la titlu

Suporterii sunt foarte foarte frumoşi, a fost important să le facem cadou această victorie. Sunt foarte fericit că a fost golul meu. Victoria aduce victorii, trebuie să continuăm aşa.”, a spus Andrea Compagno, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și