Închide meniul

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

Alex Masgras Publicat: 15 septembrie 2024, 23:55

Reclamă
Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj - FCSB 2-2

Elias Charalambous, în timpul unui meci / Profimedia

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un punct în Gruia, după ce a revenit de la 0-2. Echipa lui Dan Petrescu a fost în avantaj graţie celor două goluri marcate de Louis Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu toate acestea, clujenii nu au reuşit să obţină victoria. Alex Băluţă şi Joyskim Dawa au marcat golurile care au împărţit punctele puse în joc în Gruia.

Elias Charalambous trage un semnal de alarmă după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Trebuie să facem schimbări. E ceva ce nu ne convine”

Elias Charalambous, antrenorul celor de la FCSB, s-a declarat bucuros de faptul că jucătorii săi au reuşit să revină în meci, dar a tras un semnal de alarmă pentru jucători, pentru a afla de ce echipa sa ajungem în situaţia de a reveni în partidă:

„Știam stilul de joc al celor de la CFR. Când controlezi jocul și primești astfel de gol (n.r. primul marcat de Louis Munteanu) e dificil.

Important este că am avut reacție și am revenit, nu este ușor. Ambele goluri primite au fost ușoare.

Reclamă
Reclamă

Cea mai bună veste este că am revenit de la 0-2. A fost un rezultat echitabil.

Am avut posesie, mai ales în repriza a doua. Nu trebuie doar să ai posesie, trebuie să te și aperi. Mai sunt și adversarii din teren, am încercat să ne impunem.

Trebuie să vedem de ce ajungem în această situație, să fim nevoiți să revenim în joc. Trebuia să facem schimbări, cei introduși au evoluat foarte bine. E ceva ce nu ne convine, niciun antrenor nu vrea să primească goluri.

Reclamă

Băluță este un jucător care are nevoie de goluri pentru încredere.

Dawa înscrie primul gol în acest sezon, Mihai Popescu foarte bun, sunt fericit că a venit la noi. Pe Bîrligea îl cunoașteți, este un jucător foarte bun”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Gigi Becali a efectuat patru schimbări la pauza meciului CFR Cluj – FCSB 2-2

După primele 45 de minute, echipa lui Dan Petrescu conducea cu 1-0, graţie golului marcat de Louis Munteanu.

Nemulţumit de jocul echipei sale în prima repriză, Gigi Becali a făcut patru schimbări la pauză, în încercarea de a aduce ceva nou în jocul FCSB-ului.

Daniel Popa, Alex Băluţă, Valentin Creţu şi Tavi Popescu au fost jucătorii introduşi în debutul reprizei secunde. William Baeten, David Miculescu, Baba Alhassan şi Alexandru Pantea au fost jucătorii înlocuiţi după primele 45 de minute.

În ciuda celor patru schimbări, CFR Cluj a început decisă repriza secundă. Louis Munteanu, cel care a marcat şi primul gol al partidei, a majorat diferenţa după reuşita din minutul 49. Una dintre schimbări s-a dovedit a fi inspirată. FCSB a redus din diferenţă în minutul 59, prin Alex Băluţă. În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, după ce Dawa a marcat şi el.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:49

Promisiunea lui Joyskim Dawa, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Vom reveni în campionat! Avem lot puternic, facem două echipe”

23:40

Dan Petrescu, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Nu ai voie să nu câştigi!” Despre Louis Munteanu: „Va avea o carieră minunată!”

23:38

Louis Munteanu a explicat gesturile făcute după golurile din CFR Cluj – FCSB 2-2: „Ştiu ei mai bine”. Ce a spus despre schimbare

23:25

„Te gândeşti să pleci de la FCSB?” Adrian Şut a răspuns fără să stea de gânduri: „La un moment, fiecare face asta!”

23:23

„Vreau să distrugem adversarul!” Gigi Becali anunţă schimbări masive după derby-ul cu CFR Cluj: „Şi-au câştigat dreptul de joc”

23:08

Prima reacţie a lui Gigi Becali, după CFR Cluj – FCSB 2-2: „Erau de bătut!” Jucătorul criticat: „Cu el a fost greşeala!”

1 VIDEOFC Porto – Farense 2-1 a fost în AntenaPLAY. Victorie la limită pentru dragoni. Braga – Guimaraes 0-2 2 VIDEORichard Verschoor a câştigat cursa dramatică din Formula 2 din Azerbaidjan, live în AntenaPLAY 3 VIDEOOscar Piastri a câştigat cursa din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Dramatism total la Baku 4 CFR Cluj – FCSB 2-2. Campioana României a obţinut un egal după ce a revenit de la 0-2! Final nebun în Gruia 5 Gică Hagi, laude la scenă deschisă pentru Denis Alibec: „A făcut diferența!” Pe cine a criticat 6 VIDEOPAOK – Panathinaikos 0-0 a fost în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, salvat de Kotarski în prelungirile meciului
Citește și