Închide meniul

Elias Charalambous, verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2: „A fost cel mai prost meci de când am venit aici”

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 23:53

Reclamă
Elias Charalambous, verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2: „A fost cel mai prost meci de când am venit aici

Elias Charalambous, semnal de alarmă pentru primele două transferuri ale iernii făcute de Gigi Becali la FCSB

Elias Charalambous, antrenor FCSB / Profimedia

Elias Charalambous a oferit un verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2. Antrenorul roş-albaştrilor nu a căutat scuze după înfrângerea de pe Arena Naţională şi a recunoscut că a fost cel mai slab meci al său de când a preluat echipa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teles a deschis scorul pentru gălăţeni, în minutul 7, după o fază controversată, iar Cisotti a majorat diferenţa în minutul 64, stabilind şi scorul final al meciului de pe Arena Naţională. FCSB a încheiat partida în 10 oameni, după ce Florinel Coman a văzut al doilea cartonaş galben.

Elias Charalambous, verdict dur, după FCSB – Oţelul Galaţi 0-2

Charalambous a declarat că trebuie să se schimbe urgent ceva în jocul celor de la FCSB, după înfrângerea cu Oţelul. El le-a cerut scuze fanilor şi se concentrează acum pe ce are de făcut în continuare. Pentru FCSB urmeată meciul din Cupa României cu FCU Craiova şi derby-ul din Gruia cu CFR Cluj:

„A fost cel mai prost meci de când am venit aici. Vreau să le cer scuze fanilor şi să mergem mai departe. Vreau să vorbesc despre meciul de azi, nu am fost buni, trebuie să fim realişti. Trebuie să schimbăm ceva cât mai repede.

(n.r. despre schimbări) Am fost îngrijorat, pentru că avea galben. Îmi era frică. Voiam să schimbăm ceva şi să îmbunătăţim lucrurile.

Reclamă

Primul lucru pe care îl voi face cu jucătorii este să ne odihnim şi să vedem de mâine ce trebuie să facem.

Nu avem mult timp la dispoziţie, avem meciul de Cupă şi acela este cel mai important meci în acest moment”, a declarat Elias Charalambous, la digisport.ro.

Oţelul a învins FCSB pe Arena Naţională

După acest meci, Oţelul Galaţi se află pe locul 9 în Liga 1, cu 23 de puncte, în timp ce FCSB rămâne lider, cu 37 de puncte, dar ratează şansa de a se distanţa de CFR Cluj la 8 puncte. În ceea ce o priveşte pe Oţelul, echipa lui Dorinel Munteanu este în acest moment la 3 puncte de obiectivul impus de antrenor imediat după ce gălăţenii au promovat sezonul trecut, acela de a intra în play-off.

Reclamă 4 / 0/3

Etapa viitoare, Oţelul Galaţi va primi vizita celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, în timp ce FCSB va juca în Gruia, derby-ul cu FCSB.

Până atunci, ambele echipe vor evolua în Cupa României la jumătatea săptămânii. FCSB va merge pe terenul celor de la FCU Craiova, în timp ce Oţelul va juca cu Dinamo.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
3
mai
22:37
Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi”
3
mai
22:26
Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi
3
mai
22:16
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY
Vezi toate știrile
Citește și