Închide meniul

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu, după împrumutul la FCSB: „Asta e foarte important!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2023, 19:50

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu, după împrumutul la FCSB: „Asta e foarte important!

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu

Deian Sorescu, într-un meci pentru Rakow / Profimedia

Emil Săndoi a avut un sfat prețios pentru Deian Sorescu, după împrumutul fostului dinamovist la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Săndoi i-a transmis lui Sorescu să nu fie dezamăgit după experiența ratată de la Rakow. Selecționerul României U21 e convins că fotbalistul de 25 de ani poate prinde echipa națională de la FCSB.

Emil Săndoi, sfat prețios pentru Deian Sorescu

„De Deian știam că e în discuții cu FCSB. Pentru el îmi doresc ce e mai bine, e important să joace pentru el. E în circuitul echipei naționale și îi urez baftă.

Deian nu trebuie să considere că e un pas înapoi transferul la FCSB. E adevărat, campionatul Poloniei este un campionat puternic, sunt echipe cu bugete foarte mari, de zeci de milioane. Până la urmă, se vede asta pe teren. Am văzut azi o echipă foarte puternică (n.r – Rakow).

Deian poate să joace la FCSB. Poate să joace și fundaș, și mijlocaș, are unde să-și facă loc. E un jucător cu potențial mare și e foarte important pentru el să rămână în circuitul echipei naționale”, a spus Emil Săndoi, prezent în Antalya, după amicalul Rakow – Qarabag.

Reclamă

Bogdan Racovițan regretă plecarea lui Deian Sorescu la FCSB

Bogdan Racovițan, colegul lui Sorescu de la Rakow, are numai cuvinte de laudă pentru Deian și îi urează tot binele la noua sa echipă.

„Am stat în cameră cu Deian. Îmi pare rau că-l pierd pentru că ne înțelegeam foarte bine, dar ăsta este fotbalul. Îi doresc tot ce-i mai bun. I-am zis că o să-mi fie foarte dor de el și sper să ne găsim la națională. Am petrecut numai momente bune cu el și va fi în sufletul meu pentru toată viața”, a declarat Bogdan Racovițan despre Deian Sorescu.

Racovițan și Sorescu au fost colegi timp de un an la Rakow și au reușit să câștige Cupa și Supercupa Poloniei.

Reclamă 4 / 0/3

Polonezii au anunțat câți bani plătește Gigi Becali împrumutul lui Deian Sorescu la FCSB

După ce, inițial, cele două cluburi nu s-au înțeles, impresarul Ioan Becali a anunțat, vineri, că FCSB și Rakow au ajuns la un acord, informație confirmată și de presa din Polonia. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a fost anunțul făcut de Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și