Închide meniul

„Era un cămătar!” Mihai Rotaru, desființat de Marcel Pușcaș: „A fost prins cu șpagă în biserică!”

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 10:21

„Era un cămătar! Mihai Rotaru, desființat de Marcel Pușcaș: „A fost prins cu șpagă în biserică!

Marcel Pușcaș, prima reacție după ce un angajat al FC U Craiova a fost înjunghiat

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

  • Mihai Rotaru, desființat de Marcel Pușcaș
  • Acuzații grave

Finanțatorul celor de la Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a fost criticat de Marcel Pușcaș, președintele rivalilor de la FC U Craiova 1948.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marcel Pușcaș l-a acuzat pe Mihai Rotaru că a obținut finanțări uriașe din legăturile politice. Ba chiar susține că afacerisul a fost prins încercând să o ofere mită în biserică.

Mihai Rotaru, criticat de Marcel Pușcaș

„Marcel Pușcaș, cu trei campionate și două Cupe câstigate, cu participări în cupele europene ca antrenor cred că poate să-și dea cu părerea.

Reclamă

Patronului meu nu i-au dat partidul și nici SRI despăgubiri de la ANRP. Patronul tău a fost prins într-o biserică cu 500.000 de euro șpagă pentru renumitul Olteanu. Dosarul a fost clasat. Patronul tău a pocnit din degete și i s-au pus pe tavă 120 milioane de euro. Până atunci era cămătar PSD.

Cât despre caracterul patronului tău, care-i cerea “pușcăriașului” Mititelu 10 milioane să renunțe la CSU, ce să-ți mai spun„, a scris Marcel Pușcaș, pe Facebook.

Reclamă

Adrian Mititelu: „Rotaru a vrut să mă omoare! Să-mi distrugă familia!”

Adrian Mititelu a făcut acuzații incredibile la adresa rivalului Mihai Rotaru. Patronul de la FC U Craiova 1948 susține că Rotaru este responsabil pentru condamnarea sa. Mititelu e sigur că Rotaru a vrut să-l ruineze.

„N-am nicio relație cu Rotaru. Nu pot să am o relație cu un om care a vrut să mă distrugă și care mi-a furat șase ani din viață, care mi-a furat în Craiova afacerea și identitatea! O mare parte din suporteri au orchestrat la echipa asta. Eu am fost defăimat, umilit, batjocorit…

Nu pot să mă împac cu el nici dacă aș vrea! El a vrut să-mi distrugă familia, a vrut să mă omoare, credeți-mă! La figurat, nu la propriu. Credeți că este o întâmplare condamnarea mea? Eu am fost condamnat de un judecător care este tovarăș cu prietenul Rotaru. Am fost condamnat pe nedrept și am fost executat de Mihai Rotaru pentru că încă de când eram în Divizia B a fost plănuită condamnarea mea!

Reclamă 4 / 0/3

S-au temut să nu revină echipa, asta a fost prima chestie. Ei știau că, dacă revine echipa mea, le creez haos și că o mare parte din suporteri se vor întoarce înapoi„, a spus Adrian Mititelu, conform gsp.ro.

Adrian Mititelu: „Dacă nu mă bloca Rotaru, aveam 3-4 titluri de campion!”

Mititelu e sigur că ar fi dominat fotbalul românesc dacă nu apărea rivala locală în peisaj.

„FCU e o echipă care joacă fotbal. Oamenii nu au uitat și nu ne-au lăsat. Tot stadionul striga Știința. Vă dați seama ce forța era acest club? Dacă Olguța nu înființa un nou club? Dacă nu mă bloca Rotaru aveam 3,4 titluri de campion. Cu divizare și război e foarte greu pentru fotbalul craiovean”, a spus Mititelu, după derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mititelu: "Mitriţă e cel mai bun fotbalist român"!
Liga 1 • 21 mart., 21:43
Adrian Mititelu: „Mitriţă e cel mai bun fotbalist român”! Mesaj direct pentru Mihai Rotaru: „Dacă are bani, de ce nu?”
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Liga 1 • 19 mart., 16:43
Mihai Rotaru, reacţie fabuloasă după ce Marius Şumudică a spus că i-a promis că va fi viitorul antrenor al Universităţii Craiova
Mihai Rotaru este convins că îl poate răpune pe Gigi Becali şi FCSB-ul
Liga 1 • 16 mart., 23:42
Mihai Rotaru, convins că îl poate răpune pe Gigi Becali: „FCSB nu are bancă, nu are vârf!”. Previziune pentru FCSB – Sepsi
Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct
Liga 1 • 16 mart., 23:07
„O lipsă crasă de respect!” Gică Hagi l-a auzit pe Mihai Rotaru şi a cerut să intre în direct: „Să nu uite că suntem campioni!”
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță
Echipa naţională • 16 mart., 22:41
Mihai Rotaru s-a enervat după ce Edi Iordănescu nu l-a convocat pe Alexandru Mitriță: „Cu el ar fi trebuit să înceapă lista”