Închide meniul
NEWS ALERT

Eric Bicfalvi, aproape de o revenire senzațională în Liga 1, la CFR Cluj. S-a înțeles deja cu echipa lui Dan Petrescu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 17 iunie 2022, 9:10

Eric Bicfalvi, aproape de o revenire senzațională în Liga 1, la CFR Cluj. S-a înțeles deja cu echipa lui Dan Petrescu

Eric Bicfalvi, aproape de o revenire senzațională în Liga 1, la CFR Cluj

Eric Bicfalvi, într-un meci din Rusia / Profimedia Images

Eric Bicfalvi e aproape de o revenire senzațională, în Liga 1, la CFR Cluj. După ce s-au înțeles cu Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor, ardelenii mai pregătesc o nouă bombă pe piața transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform playsport.ro, Bicfalvi și-a dat deja acordul pentru transferul de la Ural Ekaterinburg, dar CFR va trebui să plătească pentru mutare, jucătorul de 34 de ani având contract cu rușii până în 2023.

Eric Bicfalvi, aproape de o revenire senzațională în Liga 1, la CFR Cluj

CFR speră să rezolve mutarea cu 250.000 de euro și așteaptă deja un răspuns de la Ural, echipă pentru care, în sezonul precedent, Bicfalvi a marcat 10 goluri, trecându-și în cont și două pase decisive.

Pentru Eric, aceasta ar fi și șansa de a reveni și la echipa națională. El a ratat convocarea pentru meciurile din Nations League din luna iunie din cauza războiului dus de Rusia în Ucraina.

Eric Bicfalvi a ratat naționala din cauza războiului

De altfel, Bicfalvi s-a aflat și în lotul lărgit anunțat de selecționer. Din informațiile AS.ro, selecționerul era decis să îl readucă pe Bicfalvi la națională, ținând cont de evoluțiile pe care le-a avut acesta în Rusia! Din câte se pare, Edi Iordănescu s-a răzgândit în privința jucătorului de 34 de ani din cauza războiul care are loc în Ucraina.

Reclamă

Cotat la 1.000.000 de euro, Bicfalvi a ajuns în Rusia în urmă cu șase ani. Acesta a fost luat de Tom Tomsk, de la Dinamo. După numai un sezon a ajuns la Ural, echipă pentru care evoluează și azi. Trebuie spus că Bicfalvi se numără printre jucătorii care au refuzat să plece din Rusia, în momentul în care Vladimir Putin a început invazia în Ucraina.

Jefte Betancor, aproape de CFR Cluj

CFR Cluj a rezolvat deja o primă mutare de răsunet. Dan Petrescu s-a înțeles cu bunul său prieten, Gică Hagi, pentru transferul lui Jefte Betancor. Campioana României le va plăti celor de la Farul suma de 300.000 de euro pentru atacantul spaniol, anunță Prosport.

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit sursei citate, campioana îl va prezenta oficial pe Jefte în cel mai scurt timp. Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și