Închide meniul

CFR Cluj, lovitură pentru Gigi Becali! Dan Petrescu a bătut palma cu prietenul Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 iunie 2022, 23:52

CFR Cluj, lovitură pentru Gigi Becali! Dan Petrescu a bătut palma cu prietenul Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor

Dan Petrescu și Gică Hagi au bătut palma pentru Jefte Betancor

Dan Petrescu și Gică Hagi, în timpul unui meci / SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

CFR Cluj, lovitură pentru Gigi Becali! Dan Petrescu s-a înțeles cu bunul său prieten, Gică Hagi, pentru transferul lui Jefte Betancor. Campioana României le va plăti celor de la Farul suma de 300.000 de euro pentru atacantul spaniol, anunță Prosport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a câștigat cursa cu FCSB pentru semnătura lui Jefte Betancor, al doilea cel mai bun marcator din Liga 1 în sezonul precedent. Gigi Becali se afla pe urmele ibericului, însă Dan Petrescu l-a convins să vină în Gruia.

CFR Cluj, lovitură pentru Gigi Becali! Jefte Betancor va ajunge în Gruia

Potrivit sursei citate, campioana îl va prezenta oficial pe Jefte în cel mai scurt timp. Gică Hagi a acceptat oferta formației din Gruia, de 300.000 de euro, la care vor fi adăugate și bonusuri de performanță. Farul va mai încasa 150.000 de euro dacă CFR Cluj va ajunge în grupele Europa League sau 250.000 de euro dacă se califică în grupele UEFA Champions League.

În plus, Farul va primi și un procent de 20% dintr-un viitor transfer al lui Betancor de la CFR Cluj. „Regele” și-ar fi dorit să obțină mult mai mult de pe urma golgeterului Farului.

În iarnă, Hagi visa să obțină 1,5 milioane de euro pentru atacantul de 28 de ani. Ulterior, pretențiile au scăzut la 500.000 de euro, însă în urma negocierilor cu ardelenii s-a ajuns la o sumă mai mică.

Reclamă

Cotat la 1,6 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Betancor va pleca de la Farul după un singur sezon.

Mihai Stoica îl avertizase pe Gigi Becali că Jefte Betancor n-ar fi avut loc la FCSB

Chiar dacă Gigi Becali îl urmărea intens pe Jefte Betancor, Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a precizat că spaniolul nu ar fi avut loc în primul „11” al clubului din Berceni:

„Nu, nu am tatonat terenul în zona asta. La CFR au fost trei jucători de număr nou, Debeljuh, Dugandzic, Buş. Dintre cei trei a jucat doar Debeljuh, toţi trei de acelaşi profil, puternici, cu spatele la poartă. Jefte e de profil diferit, nu l-am văzut mult jucând cu spatele la poartă. Nici Birligea n-a jucat, a jucat în stânga, în locul lui Petrila.

Reclamă 4 / 0/3

Poate Petrescu vrea să schimbe puţin, să joace mai combinativ. La Hagi se joacă un fotbal diferit, dar diferit şi de ce se joacă la CFR. Dacă nu ai decât patru pe un post, îl aduci şi pe al cincilea (n.r. – râde).

Îl aduci pe Jefte, un Jefte, iar Tănase trece inter, Olaru inter dreapta. Coman extremă stângă. Da, toată lumea trebuie să joace. Când ai dat 3 milioane pe un jucător… Şi Octavian? E inter, trebuie să joace inter. La noi e clar că trebuie să joace, din toate raţiunile, Tănase, Coman, Olaru, Octavian Popescu, trebuie să joace. Cordea mai e în dreapta sau Vali Gheorghe, iar în dreapta Jefte nu poate juca acolo.

Îl avem şi pe Ianis Stoica, iar el trebuie să capete minute mai multe, trebuie să-i facem bărbaţi”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări
  • CFR Cluj, lovitură pentru Gigi Becali
  • Dan Petrescu a bătut palma cu prietenul Gică Hagi pentru transferul lui Jefte Betancor

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz Vezi toate știrile
Citește și