Închide meniul

Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța: „Este o experiență nouă!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 28 februarie 2023, 17:40

Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța: Este o experiență nouă!”

Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța

Eric de Oliveira / Facebook Farul Constanța

Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța! Formația de la malul mării a anunțat, printr-un comunicat oficial, că Eric se va alătura staff-ului tehnic. În prezent, Farul se află pe primul loc din Liga 1, cu 58 de puncte obținute după 27 de meciuri jucate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eric de Oliveira s-a retras din cariera de fotbalist, în vara lui 2021, de la Gaz Metan.

Eric de Oliveira a semnat cu Farul Constanța

Eric de Oliveira a revenit la Farul Constanța. Acesta va face parte din staff-ul tehnic, condus de Gică Hagi.

„Este o experiență nouă, dar alături de oameni care au făcut mereu performanță. Mi-am dorit mult să simt din nou aceeași emoție ca atunci când eram jucător și sunt convins că am făcut cea mai bună alegere

Pentru mine, e o plăcere și o onoare să fiu aici încă o dată, unde m-am simțit și să simt acasă mereu. În perioada în care am jucat aici, am dat tot ce am avut mai bun pentru a ajuta clubul. Evident că mi-am lăsat ușa deschisă când am plecat de aici, cred că asta este recunoașterea pentru ceea ce am făcut aici. Mă bucur foarte mult. N-am stat pe gânduri, am acceptat. Cred că această provocare o să-mi facă bine. Știind ce trebuie să fac, cred că o să-mi fie ușor. Eu mereu m-am adaptat la orice. Am vorbit cu «Mister» aseară și am toată susținerea din partea lui”, a declarat Eric de Oliveira, pentru Farul Constanța TV.

Reclamă

Eric de Oliveira, mărturisiri cu ochii în lacrimi

Recent, Eric de Oliveira a făcut mărturisiri cu ochii în lacrimi. Cel mai bun marcator din istoria campionatului României are grave probleme de sănătate.

Toată lumea îl știe pe Eric zâmbitor, dar e greu să mai fiu Eric de acum ceva vreme. Offf, s-au acumulat multe. Am intrat într-o depresie! Din cauza modului în care m-am lăsat de fotbal. Am fost surprins…

Reclamă 4 / 0/3

Mă așteptam să merg la doctor și apoi să revin la fotbal, însă n-a fost așa. Un medic mi-a pus un stent la picior și din momentul ăla eu n-am mai putut să joc! A fost finalul. Acum, de exemplu, nu pot să fac nici măcar 50 de metri pentru că mă dor picioarele, se umflă. Când mi-am dat seama că nu voi mai putea juca fotbal am intrat în depresie!

Doar familia mă poate ajuta să ies din depresie! Familia a fost pilonul principal care m-a ținut… Soția mea a suferit foarte mult în această perioadă. Mulți pe care-i consideram prieteni au uitat de mine. Mergem înainte, nu e nicio problemă, asta e.

E ciudat că medicii nu știu, îmi spun doar că am o arteră înfundată. Mi-au desfundat-o de trei ori până acum. Apoi mi s-a spus că am tromboflebită, mi se îngroașă sângele și trebuie să iau anticoagulante. Din păcate nu văd rezultate, nicio îmbunătățire.

Dacă situația de la piciorul meu stâng se agravează în următoarea perioadă există posibilitatea să-mi fie amputat! E greu… Sunt în lumea mea și uneori cred că e mai bine să fiu singur. Merg înainte, încerc să nu mă plâng prea mult. Dumnezeu mi-a dat atâtea, iar dacă acesta este modul prin care trebuie să trec ca să revin, o să trec!”, a declarat Eric de Oliveira, pentru gsp.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 19:00 FC Botoşani – Dinamo, LIVE TEXT, 19:30! Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae Vezi toate știrile
Citește și