Închide meniul
Video

Erik Lincar, scandalizat când a aflat decizia în procesul pentru palmaresul Stelei: „Sunt al nimănui! E jenant”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 octombrie 2023, 22:14

Reclamă

Captură AntenaSport

Erik Lincar a fost scandalizat când a aflat decizia în procesul pentru palmaresul Stelei. Lincar a jucat la Steaua între 1997 şi 2002, mare parte în perioada în care palmaresul nu mai aparţine celor de la CSA, dar nici lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a evitat să comenteze în profunzime subiectul legat de palmaresul Stelei, Lincar a spus că situaţia este una jenantă.

Erik Lincar, scandalizat când a aflat decizia în procesul palmaresului Stelei

Și eu sunt al nimănui. Mergem înainte. E ciudat, dar acest subiect nu mă interesează. Pentru mine e jenant să avem două echipe, punct. Acea perioadă rămâne a oamenilor care au călcat pe acea arenă, rămân cu amintirile. Acum avem un stadion foarte frumos, dar neștiind până la urmă al cui e și stadionul. Putem avea mari suprize.

Acest subiect pe mine chiar nu mă interesează. Eu știu că am jucat doar la Steaua. Pentru mine e foarte complicat să văd că și Rapid a avut la un moment dat 3-4 echipe, și Dinamo are 3-4 echipe, și Steaua… nu știu, mi se pare ceva ieșit din comun. Numai la noi cred că se putea întâmpla”, a spus Erik Lincar.

FCSB nu a primit palmaresul pentru perioada 1947-1998, care i-a revenit Clubului Sportiv al Armatei. Mai mult decât atât, cel cuprins între 1998 şi 2003 a rămas „în aer”. S-a creat un nou palmares şi pentru perioada 2003-2017, când echipa lui Gigi Becali a purtat numele „Steaua”.

Reclamă

Prima decizie luată de Gigi Becali, după anunţul Curţii de Apel

Gigi Becali l-a contrazis pe Avocatul Virgil Boglea, cel care a reprezentat FCSB în proces. A ţinut să afirme că va face recurs la Înalta Curte în încercarea de a obţine o hotărâre care să nu mai lase nicio urmă de îndoială.

Într-un fel, tot aia este. Dacă lor le-au respins toate cererile? Au palmaresul până în 1998. Gata! La revedere! Ei nu pot să îl pretindă din 2003. Este o aiureală. O să facem la Înalta Curte să specifice clar.

Nu pot fi patru palmarese. Dacă noi avem palmares 2003-2017 şi 2017-prezent, înseamnă că avem două palmarese. Ceea ce ştiu, decizia nu este nefavorabilă nouă.

Reclamă 4 / 0/3

O să facem recurs. Palmaresul poate fi numai unul şi ăla ar trebui atribuit echipei care este continuatoarea Stelei. Noi, în hotărârea definitivă pe care nu a contestat-o nimeni, scrie că suntem continuatorii.

Tot Curtea de Apel a dat acea hotărâre. Dacă suntem continuatorii, nu avem nevoie de altceva. Uitaţi-vă la UEFA. Vedeţi ce coeficient are FCSB, ne adaugă pentru câştigarea Cupei Campionilor.

Plus că primim o sumă în fiecare an. Mergem mai departe ca să ne spună clar: cum vine asta cu patru palmarese? Decizia nu este nefavorabilă, din moment ce lor le-a respins tot. Noi vrem să scrie clar cum stau lucrurile şi de asta mergem la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie„, a declarat Gigi Becali pentru fanatik.ro.

Fanii celor de la CSA Steaua şi-au proclamat deja victoria în lupta cu FCSB şi au cerut ca echipa lui Gigi Becali să fie dezafiliată de FRF.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și