Închide meniul

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă: „Aici sunt singurele lor probleme”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 iulie 2022, 22:01

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă: „Aici sunt singurele lor probleme

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în prima etapă din Superligă

Erik Lincar, pe banca lui U Cluj / Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB
  • FCSB – U Cluj, duminică, 21:30, LIVE TEXT pe as.ro

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB în debutul din noul sezon. Antrenorul lui U Cluj vrea să dea lovitura încă din prima etapă, pe Arena Naţională. Meciul dintre vicecampioana României şi nou-promovată va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

U Cluj revine, după 7 ani, pe prima scenă a fotbalului românesc. Va avea un start de foc, deplasări cu FCSB şi Universitatea Craiova. Tehnicianul „Şepcilor Roşii” a analizat-o pe echipa lui Toni Petre şi ştie cum poate profita.

Erik Lincar ştie cum o poate învinge pe FCSB

Am urmărit meciurile lui FCSB, încercăm să ne facem planul nostru. Au avut două jocuri cu două echipe din Moldova, pe care le-au câştigat la scor. După jocul cu Mioveni… la Galaţi a fost un joc destul de echilibrat. Dar încerc să iau punctele forte, să îi blocăm cât mai bine şi să înscriem noi primii.

Reclamă

Ştiam că va juca. Florin Tănase a încercat să se protejeze. Cei de la Oţelul au jucat foarte tare, foarte dur. Pentru un joc amical mi s-a părut dur. Majoritatea jucătorilor au jucat cât să se protejeze. Acum am văzut că au adus un fundaş central, sunt curios dacă va juca din primul minut.

Fundaşii laterali sunt cam aceeaşi, singurele lor probleme sunt în zonă centrală. La fundaşii centrali şi un semn de întrebare la mijlocaşul defensiv„, a declarat Erik Lincar la digisport.ro.

Reclamă

Lincar are un trecut roş-albastru. Între 1997 şi 2002 a jucat pentru Steaua şi a cucerit 2 titluri, o Cupă a României şi 2 Supercupe. Nu îşi face griji despre cum va fi primit de fanii lui FCSB.

Am fost o dată primit la Liga 2 cu neutralitate. Aşa mă aştept să fiu primit şi acum. Eu mi-aş fi dorit ca în prima etapă să jucăm acasă, era şansa noastră să evoluăm pe Cluj Arena„, a mai spus antrenorul lui U Cluj.

Joonas Tamm, ultimul fundaş central transferat de FCSB

Gigi Becali și-a „betonat” apărarea cu încă un fundaș străin. Joonas Tamm a semnat un contract valabil pe un an, după ce a fost contactat de Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Am fost surprins (n.r. – de interesul FCSB-ului), dar am fost interesat imediat. M-am consultat cu agentul, am spus ‘da’ și am venit aici. Cred că da (n.r. – dacă a contat că e jucător internațional), pentru că Steaua (n.r. – FCSB) este un club care joacă în Europa tot timpul și sunt ambiții mari aici. Cred că experiența mea și faptul că am jucat atât de multe meciuri la națională a contat.

Pe plan personal, voi încerca să fiu cât mai bun și să ajut echipa să aibă rezultate bune, iar colectiv, bineînțeles, să câștigăm campionatul și să facem performanță în Europa. Nu știu foarte multe despre suporteri, doar ce i-am văzut recent, însă știu că sunt foarte mulți, iar mesajul meu pentru ei este să ne ajute să devenim campioni și să facem treabă bună în Europa„, a declarat Joonas Tamm, pentru FCSB TV.

În această vară, vicecampioana României a transferat 3 fundași centrali: Joyskim Dawa, de la FC Botoșani, Rachid Bouhenna, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, și Joonas Tamm, plecat recent de la Vorskla Poltava.

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia va semna pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”