Închide meniul
UPDATE

Petrolul şi Hermannstadt au promovat în Liga 1! Dinamo – „U” Cluj şi Chindia – Concordia Chiajna sunt meciurile de la baraj. Toate reacţiile

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 17:50

Petrolul şi Hermannstadt au promovat în Liga 1! Dinamo – „U Cluj şi Chindia – Concordia Chiajna sunt meciurile de la baraj. Toate reacţiile

Petrolul şi Hermannstadt au promovat în Liga 1! Dinamo - "U" Cluj şi Chindia - Concordia Chiajna sunt meciurile de la baraj

S-a încheiat sezonul din Liga 2 / Colaj Hepta

Petrolul Ploieşti şi FC Hermannstadt sunt echipele au promovat în Liga 1. „Lupii galbeni” au remizat cu Unirea Slobozia, scor 0-0, în timp ce sibienii au încheiat şi ei la egalitate meciul cu CSA Steaua, scor 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Concordia Chiajna a câştigat duelul cu Universitatea Cluj, scor 1-0, iar ilfovenii se vor duela la baraj cu Chindia Târgovişte. De partea cealaltă, ardelenii o vor întâlni pe Dinamo, în capul de afiş al meciurilor de la baraj.

Petrolul şi Hermannstadt au promovat în Liga 1.

„Trebuie să aflăm cât mai repede răspunsul, să ştim ce avem de făcut mai departe. Pozitiv sau negativ, să aflăm răspunsul. Tot timpul este loc de mai bine, dar în mare sunt mulţumit. Cum se discută şi acum, ai dreptul, nu ai dreptul, nu e uşor!

Dar băieţii sunt nişte luptători, trebuie să îmbunătăţim lotul şi putem să sperăm la promovare sezonul viitor. Dacă aveam dreptul să mergem la baraj, poate câştigam barajul, poate sărbătoream şi noi. Dar probabil e mai sigur sezonul viitor”, a declarat Daniel Opriţa pentru digisport.ro.

„A fost un an extraordinar de greu. Enorm de greu! Toată această presiune… până la urmă este un lucru de apreciat. Nu este uşor să gestionezi un grup cu jucători de calitate. Contractul meu se prelungeşte automat cu această promovare. Acum vreau să mă liniştesc, mă duc la pescuit… la crap. Să mă relaxez. Am venit la Sibiu cu 100 de fire albe, acum am vreo mie. Stadionul nu este gata, nu ştim unde vom juca. Vom vedea”, a declarat Marius Măldărăşanu pentru sursa citată anterior.

Reclamă

Update: S-a încheiat sezonul din Liga 2! Petrolul şi Hermannstadt sunt echipele care au promovat în Liga 1. Universitatea Cluj şi Concordia Chiajna vor juca la baraj. 

Rezultatele zilei:

Update: Concordia Chiajna – „U” Cluj 1-0! Adrian Voicu a deschis scorul în minutul 12. „Şepcile roşii” au mari probleme şi ratează, la aceste scoruri, promovarea directă!

Reclamă 4 / 0/3

Update 16.00: Au început meciurile zilei în Liga 1. Toate partidele se dispută de la aceeași oră.

„Câinii” n-au reușit să evite barajul de retrogradare/promovare și își vor afla astăzi adversarul. Dinamo le poate întâlni pe „U” Cluj sau Hermannstadt.

Hermannstadt e favorită să obțină promovarea directă. Sibienii au nevoie de un punct în duelul cu CSA Steaua ca să fie siguri de prezența în Liga 1 anul viitor și să o trimită pe „U” Cluj la baraj.

„U” Cluj e obligată să o bată pe Slobozia și să aștepte o victorie a celor de la CSA Steaua împotriva lui Hermannstadt.

Dusan Uhrin: „Avem probleme mari!”

Dusan Uhrin a catalogat drept „catastrofal” sezonul făcut de formația dinamovistă. Antrenorul din Ștefan cel Mare a ajuns la căpătul puterilor înaintea duelurilor decisive de la baraj.

„Pentru Dinamo, catastrofă! Asta pentru că jucăm acest baraj și eu cred că această echipă ar fi putut evolua mai bine. Pentru mine, a fost dificil, pentru că Dinamo, ca și club, are o mulțime de probleme.

Aici avem o mulțime de probleme, mai avem câteva zile să ne concentrăm la acest baraj și să vedem ce se întâmplă. Trebuie să întrebați conducerea despre probleme, nu pe mine, dar sigur avem unele probleme.

Reclamă

Nu am vorbit cu nimeni până acum despe asta (n.r. – referitor la bani). Domnul Zăvăleanu ne-a spus că nu vom avea bani și este o mică problemă. Nu știu dacă pentru mine, dar pentru Dinamo cu siguranță e o problemă. Jucătorii s-au concentrat la antrenament, nu s-a întâmplat nimic”, a spus Dusan Uhrin, după meci, conform digisport.ro. 

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1

CSA Steaua nu poate promova în Liga 1. Parlamentul nu a aprobat modificarea Legii Sportului în regim de urgenţă. Pe 12 mai, Ministerul Sportului a trimis o adresa la Parlament pentru a obține avizul de oportunitate pentru modificarea Legii Sportului.

Conform sursei citate, nu a fost obţinut avizul de oportunitate în regim de urgenţă. În prezent, Legea Sportului nu permite ca echipele de drept public să joace în Liga 1.

În acest context, cei de la CSA Steaua nu pot promova în Liga 1. Prima manşă a barajului de pormovare se va disputa pe 22 mai, iar timpul este insuficient pentru a se modifica legea. Echipa Armatei va încerca să obțină promovarea la TAS.

Recomandări
  • Petrolul Ploieşti şi Hermannstadt au promovat în Liga 1
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și