Închide meniul

„Eroul” lui Dinamo din sezonul trecut, aproape de plecare! E dorit de echipe din Liga a 2-a

Viviana Moraru Publicat: 22 ianuarie 2024, 18:21

Reclamă
„Eroul lui Dinamo din sezonul trecut, aproape de plecare! E dorit de echipe din Liga a 2-a

"Eroul" lui Dinamo din sezonul trecut, aproape de plecare

Jucătorii lui Dinamo, în timpul unui meci/ Hepta

„Eroul” lui Dinamo din sezonul trecut, Lamine Ghezali, este aproape de o plecare de la echipă, în această perioadă de mercato de iarnă. Mijlocaşul francez nu mai este pe placul lui Zeljko Kopic şi ar putea ajunge la o formaţie din Liga a 2-a.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lamine Ghezali, în vârstă de 24 de ani, a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dinamo, în sezonul trecut, sezon în care „câinii” au reuşit să promoveze miraculos. În această stagiune însă, mijlocaşul a intrat într-un „con de umbră”.

„Eroul” lui Dinamo din sezonul trecut, aproape de plecare

Conform gsp.ro, Zeljko Kopic continuă curăţenia de iarnă la Dinamo. Lamine Ghezali este următorul jucător care ar urma să plece de la formaţia din Ştefan cel Mare, fiind dorit de Concordia Chiajna sau Gloria Buzău.

Lamine Ghezali a bifat 31 de meciuri la Dinamo, în sezonul trecut, reuşind să marcheze 13 goluri şi să ofere şi cinci pase decisive. În acest sezon însă, mijlocaşul francez nu a marcat niciun gol şi nu a oferit niciun assist, în cele 21 de meciuri în care a jucat.

De asemenea, pe „lista neagră” a lui Zeljko Kopic se mai află alţi doi jucători care în sezonul trecut, au fost titulari de bază la Dinamo. Este vorba de Gorka Larrucea şi Quentin Bena.

Reclamă

Dinamo are prea mulţi străini în lot, astfel că tehnicianul „câinilor” se vede nevoit să mai renunţe la unii dintre ei, dat fiind faptul că în această iarnă, cinci jucători străini au fost transferaţi de formaţia din Ştefan cel Mare.

Conform regulamentului, o echipă din Liga 1 are voie să aibă în lot doar 13 jucători străini, patru jucători formaţi la club, şi alţi opt formaţi la alte echipe din România.

În acest moment, după transferurile din această iarnă, Dinamo are în lot nu mai puţin de 16 jucători străini. Unul dintre jucători puşi pe „lista neagră” de Kopic, Gorka Larrucea, nu este de acord să plece de la echipă, şi chiar a reclamat-o pe Dinamo la AFAN.

Reclamă 4 / 0/3

Larrucea ar fi dispus să plece de la Dinamo doar în cazul în care îşi va încasa toate salariile, până la finalul contractului, anume 90.000 de euro, notează sursa citată anterior. În aceste condiţii, „câinii” vor să găsească o echipă la care să-l împrumute pe mijlocaşul spaniol, cel puţin până la finalul sezonului.

Dinamo pregăteşte lovitura anului pe piața transferurilor

Dinamo pregăteşte lovitura anului pe piața transferurilor. Oficialii echipei din Ștefan cel Mare au reușit să se înțeleagă cu un fost star din Premier League, cu sute de meciuri la cel mai înalt nivel.

Este vorba despre Andre Ayew, jucător care are în CV formații de top, precum West Ham, Swansea sau Olympique Marseille. Acesta ar urma să fie al 6-lea transfer al „câinilor”, care i-au mai adus pe: Darko Velkovski, Eddy Gnahore, Domagoj Pavicic, Petru Neagu și pe Georgi Milanov.

Conform nogomania.com, Andre Ayew va fi noul jucător al formației din Ștefan cel Mare. Fiul mareului Abedi Pele ar urma să fie prezentat în perioada următoare și va ajunge la echipă după ce își va încheia aventura de la Cupa Africii pe Națiuni, acolo unde este covocat în echipa națională a Ghanei.

În momentul de față, acesta se află în ultimele 6 luni de contract cu formația franceză La Havre și este cotat la suma de 1,4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:15 Gigi Becali, impresionat de titlul uriaş câştigat de Răzvan Lucescu cu PAOK. „E posibil să fie mai tare decât taică-su” 19
mai
23:59
VIDEOFanii lui PAOK au „aprins” Salonicul, după ce Răzvan Lucescu le-a adus titlul! Imagini senzaţionale cu sărbătoarea de pe stadion
19
mai
23:55
Toate reacţiile după Rapid – FCSB 2-0! Andrei Vlad şi-a anunţat plecarea: „Vreau să joc!”. Chiricheş aşteaptă convocarea la EURO
19
mai
23:52
Cum a reacţionat Marius Şumudică, după ce Dan Şucu a anunţat numele noului antrenor de la Rapid! Sfatul dat imediat
19
mai
23:46
Dan Şucu a confirmat că Neil Lennon va fi noul antrenor al Rapidului: „Doar asta a negociat!”. Când va fi prezentat în Giuleşti
19
mai
23:32
Gigi Becali a anunţat primul transfer la FCSB: „Vine şi semnează!” Începe asaltul final pentru atacantul de Champions League
19
mai
23:24
„Ştii ce mi-a spus Şucu?” Gigi Becali i-a ironizat pe Marius Şumudică şi Neil Lennon după Rapid – FCSB 2-0
19
mai
23:16
Singurul jucător criticat de Gigi Becali, după Rapid – FCSB 2-0: „Poate îşi găseşte undeva să plece!”
19
mai
22:55
Rapid – FCSB 2-0. Giuleştenii, prima victorie în play-off! Campioana, fără succes în faţa rivalei în acest sezon
19
mai
22:34
Răzvan Lucescu, prima reacţie după titlul câştigat cu PAOK: „Boss, îți mulțumesc din toată inima. E pentru tine ce am reușit
Vezi toate știrile
Citește și