Închide meniul
Foto

„Este cineva care nu se pricepe la fotbal?” Dan Şucu a spus tot despre implicarea soţiei, Diana Şucu, la Rapid

Publicat: 17 ianuarie 2024, 22:57

Reclamă
„Este cineva care nu se pricepe la fotbal?” Dan Şucu a spus tot despre implicarea soţiei, Diana Şucu, la Rapid

Dan Şucu a spus tot despre implicarea soţiei, Diana Şucu, la Rapid

Diana Şucu şi Dan Şucu, în loja stadionului Rapid / Profimedia Images

Dan Şucu a spus tot despre implicarea soţiei, la Rapid. Totul după ce au apărut zvonuri că Diana Şucu ar lua decizii importante la club şi că ar fi ajuns chiar să participe la şedinţele echipei. Patronul giuleştenilor a ţinut să facă lumină şi a avut o reacţie categorică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diana Şucu este nelipsită, alături de soţul său, de la meciurile Rapidului din Giuleşti. Ea îl încurajează din tribună şi pe fiul ei, Dan Matei, care este căpitan la echipa U18 a alb-vişiniilor.

Dan Şucu a spus tot despre implicarea soţiei, Diana Şucu, la Rapid

În ziua în care a ajuns să deţină 80 la sută din acţiunile Rapidului, Dan Şucu a venit cu precizări despre ceea ce se întâmplă la club. A negat că Diana Şucu ia decizii la gruparea din Grant, sau că vine la şedinţele cu Cristiano Bergodi, Victor Angelescu şi Daniel Niculae.

Sigur că vine cu mine la meciuri, a început să îi placă mult de tot. Suntem amândoi amărâţi, ea mai puţin, eu mai mult. Ea mă mobilizează, e acolo lângă mine. E PR-ul meu.

(Deci nu a participat la şedinţele Rapidului?) Absolut. Doamne fereşte. Ei îi place să stea cu bărbatul şi cu cei doi băieţi ai ei. Dacă toţi vorbim despre fotbal, vorbeşte şi ea. Este cineva care nu se pricepe la fotbal? La afaceri şi la fotbal toată lumea se pricepe„, a declarat Dan Şucu la digisport.ro.

Reclamă

Dan Şucu şi-a mărit influenţa la Rapid, după o nouă mărire de capital. Anunţul oficial a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

Acționarii clubului FC Rapid au decis majorarea capitalului social. Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu deține 80% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 20%„, a anunţat Rapid.

Diana Şucu, cucerită definitiv de soţul ei milionar

Diana Şucu este cucerită definitiv de Dan Şucu, soţul ei milionar. Fosta prezentatoare TV este nelipsită, de 19 ani, de lângă actualul patron al Rapidului. În vârstă de 49 de ani, Diana a vorbit despre relaţia specială pe care o are cu cel care este unul dintre cei mai bogaţi şi influenţi oameni de afaceri români.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Şucu a trecut printr-un divorţ dureros şi s-a recăsătorit în 2007. Şi-a găsit fericirea în braţele Dianei Şucu (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), cea cu care are doi băieţi.

Dan este un bărbat puternic dar, deopotrivă, și sensibil. Cinstit, tandru, iubitor, un tată minunat, un soț atent și fidel. Sunt foarte mândră de el. Iar eu sunt o mamă și o soție foarte implicată, sunt fidelă, nu l-aș înșela niciodată, empatică, generoasă și extrem de tandră„, a declarat Diana Şucu într-un interviu pentru cancan.ro.

Diana a venit cu precizări despre sacrificiile făcute de Dan Şucu înaintea nunţii. „Şi-a cumpărat libertatea”, făcând referire la suma plătită de omul de afaceri la divorţul de prima soţie.

Șase luni nu s-a întâmplat nimic. La un moment dat, ne-am întâlnit la el în magazin. M-a invitat la o cafea și, practic, din momentul acela, nu ne-am mai despărțit. O luna mai tarziu m-a cerut de soţie, mai exact pe 4 August 2005.

(Dan divorțase, nu?) În fapt, erau separati de doi ani, de drept se aflau in proces de divort de doi ani. Intr-un final, a platit si si-a cumparat libertatea, libertatea de a fi fericit si de a se casatori cu mine„, a spus Diana Şucu.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc Vezi toate știrile
Citește și