Închide meniul

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid. Ce a putut să spună despre Hagi şi Gigi Becali

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 ianuarie 2024, 21:41

Reclamă
Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid. Ce a putut să spună despre Hagi şi Gigi Becali

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid, după ce s-a decis majorarea capitalului

Dan Șucu / Hepta

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid, după ce s-a decis majorarea capitalului. În acest moment, Dan Şucu deţine 80 la sută din acţiuni în timp ce Victor Angelescu mai are 20 la sută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu şi-a mărit influenţa la Rapid, după o nouă mărire de capital. Anunţul oficial a fost făcut de Rapid pe reţelele de socializare.

Dan Şucu a ajuns să deţină 80 la sută din acţiuni la Rapid

Acționarii clubului FC Rapid au decis majorarea capitalului social. Contribuțiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acționariatului este următoarea: Dan Șucu deține 80% din acțiuni, iar Victor Angelescu, 20%„, a anunţat Rapid.

Ce a putut să spună despre Hagi şi Gigi Becali

Dan Şucu a vorbit şi despre doi dintre rivalii din Liga 1. Este vorba de Hagi şi de Gigi Becali. Şucu a spus că se simte, ca şi viziune, mai apropiat de Gică Hagi.

Cel mai apropiat de Gică Hagi şi cel mai îndepărtat mă simt de de Gigi Becali. Cu Neluţu Varga sunt în relaţii normale„, a spus Dan Şucu la digisport.ro.

Reclamă

Dan Şucu, anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan

Dan Şucu a venit cu un anunţ ferm despre plecarea lui Horaţiu Moldovan de la Rapid. Chiar dacă au apărut zvonuri că există un acord cu Betis şi că portarul este aşteptat la vizita medicală, patronul giuleştenilor neagă. Milionarul român a ţinut să precizeze că spaniolii nu au informat clubul Rapid că s-ar fi ajuns la o înţelegere.

Horaţiu Moldovan are o clauză de reziliere de 800.000 de euro, iar agenţii lui pot negocia cu orice echipă care este dispusă să plătească suma. Chiar dacă şeful Rapidului nu se poate împotrivi mutării, acesta a dat de înţeles că poate avea loc o răsturnare de situaţie.

Clubul nu are nicio notificare din partea lui Betis. Nu am mai vorbit cu nimeni din club de vreo două ore, dar cred că aş fi ştiut… mi-ar fi spus colegii.

Reclamă 4 / 0/3

Ei nu au ce să se înţeleagă cu noi, pe noi nu ne pot decât informa asupra faptului că s-au înţeles cu jucătorul şi că sunt dispuşi să plătească clauza. Nu au ce să negocieze cu noi. Dacă se înţelegeau, probabil că ar fi comunicat imediat„, a declarat Dan Şucu în exclusivitate pentru AS.ro.

Horaţiu Moldovan este titular incontenstabil la Rapid şi are o cotă de piaţă de 2.6 milioane de euro. A atras atenţia mai multor cluburi din Europa după ce a contribuit la calificarea României la EURO 2024.

Betis este pe locul 7 în La Liga şi încearcă să obţină calificarea în cupele europene. I-ar fi propus lui Moldovan un salariu lunar de 50.000 de euro, în primul an de contract. Acesta va creşte gradual şi ar urma să ajungă la 70.000 de euro în cel de-al treilea an.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și