Închide meniul

„Este războiul unei minorităţi!”. FRF „militează” pentru primirea lui FCSB în Ghencea: „Hai să facem sondaj de opinie!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 februarie 2023, 11:47

Reclamă
„Este războiul unei minorităţi!. FRF „militează pentru primirea lui FCSB în Ghencea: „Hai să facem sondaj de opinie!

"Este războiul unei minorităţi!". FRF "militează" pentru primirea lui FCSB în Ghencea

FCSB vrea să joace pe Stadionul Steaua / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FRF „militează” pentru primirea lui FCSB în Ghencea. Consilierului lui Răzvan Burleanu, Andrei Vochin, cere ca echipa lui Gigi Becali să fie lăsată să joace pe Stadionul Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Omul de încredere al preşedintelui Federaţiei crede că ar trebui făcut un sondaj de opinie şi să conteze opinia majorităţii. A făcut comparaţie între numărul de fani de la meciurile lui CSA Steaua şi cel de la partidele lui FCSB.

FRF „militează” pentru primirea lui FCSB în Ghencea

Este războiul unei minorităţi. Dacă întrebi oamenii de pe stradă vor spune că îşi doresc să vadă un meci pe un stadion nou, chiar dacă sunt cu FCSB sau Steaua. Vorbesc despre oameni normali.

Câţi am văzut la Steaua? Eu am văzut suporteri foarte puţini. Câţi am văzut la FCSB şi câţi am văzut la Steaua? De ce nu putem rezolva acest război prin intervenţia statului? Din punct de vedere economic, o instituţie a statului ar putea să îşi rezolve anumite probleme economice.

De ce trebuie să ne gândim tot timpul la o astfel de minoritate, care pune astfel de probleme. Hai să facem sondaj de opinie. Clubul poate să spună lucrul ăsta, că au un interes. Dar este vorba de instituţia statului, iar o instituţie a statului nu doreşte să primească bani de la cineva public. În timpul acestor probleme, noi pierdem bani. Noi iar ne punem problema că o minoritate să supără. Trebuie să ne gândim la ce vrea majoritatea.

Reclamă
Reclamă

Şansa acest minorităţi este că nu reuşim să ne ”coagulăm” ca şi popor. Oamenii nu vin să facă o masă. Câţi suntem noi? Suntem mai mulţi. Trebuie să faceţi ca noi”, a spus Andrei Vochin la orangesport.ro.

FCSB a trimis mai multe cereri pentru a putea juca pe stadionul de 100 de milioane de euro din Ghencea. Toate au fost refuzate. Echipa lui Gigi Becali este pe locul 4 în Liga 1 şi îşi dispută meciurile de acasă pe Arena Naţională. CSA Steaua este pe primul loc în Liga 2.

Eduard Novak o vrea pe FCSB în Ghencea

Eduard Novak vrea ca FCSB să joace pe stadionul din Ghencea! Ministrul susţine că oficialii de la CSA Steaua trebuie să lase deoparte orgoliile, pentru că întreţinerea arenei costă extrem de mult.

Reclamă

Eduard Novak a dat un singur exemplu şi a dezvăluit că doar gazonul arenei roş-albaştrilor costă 30.000 de euro pe lună, sumă plătită de stat. Acesta a declarat că administrarea stadionului din Ghencea implică foarte multe costuri, şi ca urmare îi îndeamnă pe cei de la CSA Steaua să lase şi alte echipe să joace, pentru a primi bani din chirie.

Nu suntem în situaţia în care… Să putem să ne permitem acest lux, ca doar o echipă să joace pe un teren, pe un stadion, doar o echipă să aibă acces acolo.

Doar iarba, gazonul, costa 30.000 de euro lunar. Cine plăteşte? Statul?! Trebuie să joace şi altcineva şi să şi încasăm!

N-are sens să vorbim de aceste nume, orgolii! Să vorbim doar de faptul că Steaua trebuie să-şi administreze acel stadion. Măcar să iasă pe 0″, a declarat Eduard Novak.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
17:55

Andrea Compagno a dat cărţile pe faţă despre relaţia cu Gigi Becali, după plecarea de la FCSB: „Asta am făcut când am plecat!”

17:53

„A fost absolut groaznic” Presa scoţiană l-a făcut praf pe Ianis Hagi! Verdict teribil despre viitorul jucătorului la Rangers

17:46

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 septembrie

15:41

Ioana Sîngeorzan şi Andreea Dragoman joacă vineri, în calificările de la China Smash 2024, live în AntenaPLAY

15:10

Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 2 la China Open! A învins-o pe Anna Bondar în 2 seturi

15:05

Marius Avram, răspuns după atacul devastator al lui Mihai Stoica: „Nu mă simt ok când spune asta! Ăsta e nivelul”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia
Citește și