Închide meniul

„Este şocant! Suntem într-un vis urât!” Anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 octombrie 2023, 23:26

Reclamă
„Este şocant! Suntem într-un vis urât! Anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi

Liviu Ciobotariu, reacție fermă după Sepsi - Rapid

Captură AntenaSport

Attila Hadnagy a făcut un anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi. Directorul executiv al clubului covăsnean a spus că nu se pune problema ca Liviu Ciobotariu să plece de la echipă, dacă dacă va pierde şi următorul meci cu Universitatea Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Attila Hadnagy a pus tunurile, în schimb, pe jucători. Acesta e de părere că aceştia sunt principalii vinovaţi pentru situaţia de la echipă.

Anunţ despre viitorul lui Liviu Ciobotariu la Sepsi

Nici nu știu ce să mai zic. Suntem într-un vis foarte urât din care nu mai putem să ne trezim. Este șocant! Nici nu pot să înțeleg. Într-o lună am pierdut tot ce am construit, în Europa toată lumea a vorbit foarte frumos despre noi, iar într-o lună am dat cu piciorul la tot. Am jucat cu o echipă CFR, care joacă mai mult cu echipa a doua și te bate cu 3-0.

Nu știu ce se întâmplă cu jucătorii. Nu pot să zic că sunt de vină antrenorii. Așa e, antrenorii plătesc, dar din cauza jucătorilor. Nu antrenorii sunt principalii vinovați, ci jucătorii. Cu antrenorii ăștia am făcut performanță în Europa, așa că nu ei sunt principalii vinovați.

Ei trebuie să știe mai bine ce se întâmplă. Dacă nu sunt prieteni jucătorii, dacă nu sunt o familie, dacă nu sunt umili cum am fost în Europa, asta se întâmplă. Nu mai suntem echipa aia umilă care a fost în Europa, echipa aia care a alergat, a băgat piciorul și a luptat unul pentru celălalt. Trebuie să ne trezim și să dăm înapoi ce a dat conducerea, de la condiții, la bonusuri și salarii la zi. Nu la noi e problema, asta e 100%.

Reclamă

(n.r – întrebat dacă Ciobotariu va fi demis în cazul unui eșec cu U Cluj) Nu. După părerea mea, nu e problema la antrenor și nu ne gândim să-l schimbăm. Problema e la jucători. Acolo trebuie să reglăm, să facem ceva. Problema cea mai mare este între jucători„, a spus Attila Hadnagy la digisport.ro.

Liviu Ciobotariu, la pământ după CFR Cluj – Sepsi 3-0

Liviu Ciobotariu a fost la pământ, după ce CFR Cluj a învins-o pe Sepsi cu scorul de 3-0. Antrenorul covăsnenilor a analizat partida, şi a declarat că jucătorii săi şi-au pierdut încrederea, după rezultatele dezastruoase din ultimele patru etape de Liga 1.

Antrenorul covăsnenilor a mai declarat că trebuie să redreseze echipa, după cele patru înfrângeri suferite în ultimele patru etape. Acesta a fost întrebat şi despre o eventuale demitere de la Sepsi, şi a declarat că această întrebare trebuie adresată celor din conducerea clubului.

Reclamă 4 / 0/3

„Înfrângere greu de digerat, într-un moment greu. 3-0, nici nu poţi să mai spui că ai avut o evoluţie satisfăcătoare, faţă de ultimele meciuri. Scorul e mare, dar am avut o primă repriză reuşită, posesie bună, situaţii de a marca. În minutul 40, penalty. Le-a spus băieţilor să continuăm să jucăm, nu am făcut o repriză rea, am avut două situaţii uriaşe de a marca. În momentul în care pierzi cu 3-0, nu sunt foarte multe lucruri de spus.

Este o situaţie apăsătoare, grea. Ne-am pierdut moralul, încrederea. Avem multe momente de joc în care dăm dovadă de nesiguranţă şi asta se vede şi în rezultat.

Va trebui să remediem cât mai rapid acest lucru, eram echipa care avea o siguranţă defensivă, nu primeam gol. Lucrurile s-au schimbat, încasăm gol la orice şut pe poartă. Vine din neîncrederea jucătorilor, îşi pierd capul. Presiunea rezultatului este cea mai importantă. Aşa putem să găsim scuze, că am întâlnit echipe care se luptă pentru titlu. Nu este o scuză.

Asta este viaţa antrenorilor, încercăm să producem rezultate. Încerc să-mi fac munca cât mai bine aici, am avut un început bun, dar suntem în scădere. Trebuie să întrebaţi conducerea, încerc să redresez corabia, e de datoria mea, eu sunt cel care conduce această echipă. Asta este viaţa antrenorilor, se poate întâmpla orice”, a declarat Liviu Ciobotariu, conform digisport.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și