Închide meniul

„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 aprilie 2024, 21:57

Reclamă
„Este ultimul tău sezon în Liga 1? Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!

Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată

Marius Ştefănescu, în timpul unui meci / Profimediaimages

Marius Ştefănescu a avut o reacţie total neaşteptată când a fost întrebat dacă va pleca de la Sepsi la finalul sezonului. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a înscris în eşecul suferit de covăsneni în faţa Universităţii Craiova, scor 1-3, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aflat pe lista de transferuri a lui FCSB şi Rapid, Ştefănescu face cel mai bun sezon al carierei. Are 13 goluri, dar şi 3 pase decisive în această ediţie de campionat.

Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată când a fost întrebat dacă pleacă de la Sepsi

După eşecul cu Universitatea Craiova, Marius Ştefănescu a refuzat să vorbească despre viitorul său. A avut chiar un dialog inedit cu reporterul care i-a luat interviul.

(Reporter: Din informaţiile mele, care sunt foarte sigure, există foarte mare interes pentru tine. Nu vreau să dau nume. Va fi ultimul tău sezon în Liga 1?) Nu ştiu dacă va fi ultimul sezon al meu, dar dacă ştii ceva, poţi să îmi spui şi mie. (Reporter: Nu ştii? Te faci că nu ştii!) Dacă ştii, îmi spui după. Eu chiar nu ştiu!„, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Sepsi a rămas pe ultimul loc în play-off-ul Ligii 1. Gruparea din Sfântu Gheorghe are o singură victorie, 1-0 cu Rapid.

Reclamă

Clasamentul actualizat din play-off-ul Ligii 1:

1. FCSB – 45 de puncte
2. Universitatea Craiova – 34 de puncte
3. Farul – 32 de puncte
4. CFR Cluj – 31 de puncte
5. Rapid – 29 de puncte
6. Sepsi – 27 de puncte

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali ce preţ are Marius Ştefănescu

A fost scandal după ce Marius Ştefănescu nu a intrat cu FCSB, iar Dioszegi a promis că nu îl va da pe jucătorul său la echipa lui Gigi Becali nici pentru 10 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Patronul covăsnenilor e decis să se ţină de cuvânt. Totuşi, Dioszegi a precizat că nu va mai avea cum să blocheze transferul lui Ştefănescu la FCSB dacă Gigi Becali va achita mai mult de 10 milioane de euro.

Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea‘”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și