Închide meniul

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!

Bogdan Stănescu Publicat: 17 aprilie 2024, 9:59

Reclamă
Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!

Marius Ştefănescu se bucură după un gol / Profimedia Images

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost scandal după ce Marius Ştefănescu nu a intrat cu FCSB, iar Dioszegi a promis că nu îl va da pe jucătorul său la echipa lui Gigi Becali nici pentru 10 milioane de euro.

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali suma pe care trebuie să o plătească pentru a-l transfera pe Marius Ştefănescu!

Patronul covăsnenilor e decis să se ţină de cuvânt. Totuşi, Dioszegi a precizat că nu va mai avea cum să blocheze transferul lui Ştefănescu la FCSB dacă Gigi Becali va achita mai mult de 10 milioane de euro.

„Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

Reclamă

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea’”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

Marius Ştefănescu a intrat în a doua repriză a meciului Rapid – Sepsi 0-1 şi a pasat decisiv pentru Debeljuh, la golul marcat de atacantul covăsnenilor în prelungirile partidei.

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni

Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului a venit la finalul partidei. Intrat pe teren în repriza secundă, Marius Ştefănescu a dat assist la golul lui Debeljuh.

Reclamă 4 / 0/3

Debeljuh i-a dedicat reuşita lui Ştefănescu, precizând că Ştefănescu a fost înjurat tot meciul de fanii Rapidului.

Erau foarte importante cele 3 puncte pentru a ne menţine acolo, în cursa pentru Europa.

„Nu mă aşteptam la o astfel de reacţie din partea fanilor Rapidului. Nu am declarat niciodată că nu vreau să joc aici”

(n.r: Debeljuh ţi-a dedicat golul pentru că ai fost înjurat. Te aşteptai la această reacţie din partea fanilor Rapidului?) Sincer, nu mă aşteptam. Nu am declarat niciodată că nu vreau să joc aici, cred că povestea aia că nu vreau să joc cu FCSB (n.r.: a declanşat furia fanilor Rapidului). Sincer, nu vreau să le spun nimic, eu mi-am făcut treaba pe teren şi atât. Multă sănătate. Eu le urez sănătate.

Am simţit o înţepătură la meciul cu Farul la pauză. Nu m-am antrenat deloc săptămâna asta. Am decis cu Mister să fac deplasarea la Bucureşti şi să intru pe final de partidă.

Mă bucur că am reuşit să dau o pasă de gol. A fost un meci frumos, eu aşa am văzut de pe bancă. Cred că şi Rapid a făcut o partidă bună, a avut mai multe ocazii.

Nu aş vrea să vorbesc eu despre ei, i-am analizat foarte bine. E clar că o echipă, după 3 înfrângeri, nu are un moral bun”, a declarat Marius Ştefănescu pentru digisport.ro după Rapid – Sepsi 0-1.

Rapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi

Rapid – Sepsi 0-1, ultima partidă a etapei a patra din play-off, a fost în format live text, pe AS.ro. Trupa lui Cristiano Bergodi a ajuns la patru înfrângeri la rând în play-off. Suporterii Rapidului i-au cerut vehement demisia lui Cristiano Bergodi.

Reclamă

Rapid e pe locul cinci în Liga 1, fiind depăşită de Farul, care are 29 de puncte. Rapid are 28 de puncte. Sepsi s-a apropiat şi ea la un punct de Rapid după această victorie.

Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Borza – Hromada, Oaidă, Hasani – Krasniqi, Rrahmani, Petrila
Rezerve: Drăghia, Braun, Cristea, Grigore, Bădescu, Emmers, Cepoi, El Sawy, Bamgboye, Cîrjan, Burman, Gheorghe
Antrenor: Cristiano Bergodi

Sepsi: Niczuly – Oroian, Ciobotariu, Kecskes, Dumitrescu – Păun – Varga, Kalluaku, Alimi, Fl. Ștefan – Safranko
Rezerve: Moldovan, Cedo, Ștefănescu, Oteliță, Aganovici, Batzula, Varga, Debeljuh
Antrenor: Bernd Stork

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și