Închide meniul

„Eşti precum vinul?” Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani. „Budi” a dat recital la Buzău!

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2024, 20:46

Reclamă
„Eşti precum vinul? Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla reuşită la 35 de ani. „Budi a dat recital la Buzău!

Constantin Budescu, răspuns genial după "dubla" reuşită la 35 de ani

Constantin Budescu / Captură Digi Sport

Constantin Budescu a avut răspuns genial, după „dubla” de senzaţie reuşită în meciul Gloria Buzău – Hermannstadt, scor 3-0, din etapa a 13-a a Ligii 1. Mijlocaşul ofensiv de 35 de ani a făcut spectacol pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a deschis scorul din penalty, în finalul primei reprize, iar apoi „magicianul” a reuşit „dubla” la capătul unei faze senzaţionale. „Budi” a finalizat superb o fază de play-station.

Constantin Budescu, răspuns genial după „dubla” reuşită la 35 de ani

În minutul 71, Budescu a marcat cu un şut cu piciorul stâng la colţul lung. Faza din care Budescu a marcat a fost una senzaţională. Işfan i-a pasat lui Budescu cu călcâiul, acesta a schimbat partea cu o pasă cu exteriorul. Mingea a revenit la Budescu, care a deviat cu exteriorul în careul sibienilor. Budescu a reprimit mingea şi a prins un şut impecabil la colţul lung. S-a descătuşat şi la flash-interviu.

Un joc foarte bun şi ne bucurăm că am obţinut cele trei puncte. Ne-am uitat la ăştia mici, la România, şi ne-am luat după ei. Ne-a ieşit o fază frumoasă! Am dominat jocul şi meritam să câştigăm

(Reporter: Eşti precum vinul?) Un vin roşu, că astea albe şi roze nu prea ţin. La noi, la 30 de ani, toată lumea spune că un jucător e bătrân. O să joc cât pot şi o să joc de plăcere. Deocamdată mai pot, am picat puţin pe final. M-am antrenat de marţi, dar e foarte bine că m-au ţinut picioarele.

Reclamă
Reclamă

Fanii da, am rămas surprins plăcut. Le place fotbalul, se şi pricep. Ne mai ceartă câte o dată„, a declarat Constantin Budescu la digisport.ro.

Gloria Buzău, victorie la scor de neprezentre cu Hermannstadt

Buzoienii au controlat prima repriză a partidei cu FC Hermannstadt, dar au reuşit să spargă gheaţa şi să înscrie abia în minutul 45, dintr-un penalti neacordat iniţial de arbitrul Vlad Baban, pentru un fault al luiu Murgia la Işfan, dar dictat după consultarea VAR. A transformat cu siguranţă Budescu şi Gloria a intrat în avantaj la pauză.

Din minutul 54, sibienii au rămas în zece, după eliminarea lui Antoni Ivanov, iar în minutul 65 arbitrul a dictat penalti, pentru un fault al lui Selimovic la Işfan. După consultarea VAR, penalti-ul a fost anulat, pentru că infracţiunea s-a petrecut în afara careului oaspeţilor. Gloria s-a impus însă cu 2-0, după ce Budescu a majorat avantajul gazdelor, în minutul 71, în urma unei faze superbe purtate de buzoieni, pasa decisivă aparţinându-i lui Işfan.

Reclamă

Până la final oaspeţii au mai avut un jucător eliminat, pe Silviu Balaure, în minutul 79, iar gazdele au stabilit scorul final în minutul 90+5, prin Ricardo Matos. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 3-0. Gloria a făcut 13 puncte, tot atâtea câte au Farul, Rapid şi Hermannstadt. În clasament sibienii sunt pe 13, iar buzoienii pe 14.

GLORIA BUZĂU: Lazar – Ciranni, Lovric, Cestor (G. Turda 53), Ferraresso – T. Călin (Canadjija 46), Dr. Albu – Işfan, Budescu (Ricardo Matos 82), I. Gheorghe (David Tavares 67) – Al. Stan (S. Pîrvulescu 46). ANTRENOR: Eugen Neagoe

FC HERMANNSTADT: Căbuz – Oroian (V. Găman 73), Ionuţ Stoica, Selimovic, Tiago Goncalves – Biceanu (D. Iancu 73), A. Ivanov, Murgia – R. Popescu (Ianis Stoica 61), Sg. Buş (A. Chiţu 61), S. Balaure (Antwi 78). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Cartonaşe galbene: Ciranni 69, D. Lazar 89, David Tavares 90+4 / A. Ivanov 48, Selimovic 65, Murgia 90+1

Cartonaşe roşii: Antoni Ivanov (FC Hermannstadt) min. 65, Silviu Balaure (FC Hermannstadt) min. 79

Arbitri: Vlad Baban – Mihai Marius Marica, Adrian Vornicu

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs – Alexandru Filip

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:00

Universitatea Cluj – Oţelul Galaţi 2-0. Dan Nistor i-a administrat lui Dorinel Munteanu prima înfrângere a sezonului!

22:59

Dan Nistor, gol în meciul în care l-a depăşit pe Cornel Dinu. Veteranul de 36 de ani scrie istorie în Liga 1

22:38

Dan Petrescu l-a comparat pe Louis Munteanu cu Lautaro Martinez şi e sigur: „Poate oricând să plece”. Ce reacţie a avut atacantul

22:37

Dorinel Munteanu, criză de nervi după ce Universitatea Cluj a primit penalty. Gestul făcut de antrenorul Oţelului

22:10

Lionel Messi, anunţ uriaş pentru fanii săi! Nu exclude posibilitatea să joace la Campionatul Mondial din 2026

21:35

VIDEOCarlos Sainz, cel mai rapid pilot în antrenamente. Calificările pentru sprint, de la 00:30, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY

1 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 2 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 3 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 VIDEOBernadette Szocs s-a calificat în turul 2 la Campionatul European Individual, live în AntenaPLAY. Programul zilei
Citește și